Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 576 000 Kč

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavlína Štouračová

10 925 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 379
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 16 dny
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha pozemku 1 012 m²

Popis nemovitosti

Prodej jedinečného stavebního pozemku o rozloze 1012m2, který se nachází v malebné a vyhledávané části obce Hajniště, součásti Nového Města pod Smrkem v okrese Liberec. Tento rovinatý pozemek je ideální pro realizaci vašeho vysněného rodinného domu nebo chaty. Na hranici pozemku jsou k dispozici veškeré inženýrské sítě – elektřina, voda a kanalizace.

Součástí prodeje je také návrh moderního stavebního projektu, který byl pečlivě připraven s ohledem na optimalizaci prostoru a účelné využití všech dostupných technologií. Projekt zahrnuje plány na rodinný dům, který kombinuje elegantní architekturu s funkčním designem, a poskytuje tak budoucím obyvatelům maximální komfort.

Lokalita nabízí vynikající dopravní spojení, jelikož obcí prochází železniční trať Frýdlant v Čechách - Jindřichovice pod Smrkem, a samotný Frýdlant je pouhých 10 km daleko. V Hajništi najdete kompletní občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, základní umělecké školy, pošty, obchodu, lékárny a restaurace.

Obklopeni krásou Jizerských hor budete mít na dosah ráj pro milovníky sportu – lyžování, běžkování, horská kola, a to vše díky proslulému Singltreku. Pokud hledáte harmonické bydlení v přírodě s možností aktivního odpočinku, tento pozemek s připraveným projektem je tou pravou volbou.

Neváhejte nás kontaktovat a začněte psát novou kapitolu svého života v tomto úžasném prostředí ještě dnes

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavlína Štouračová
Pavlína Štouračová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavlína Štouračová
Pavlína Štouračová
Telefon zobrazit telefon