Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 245 720 Kč

  • 4 944 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

49 346 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Plocha celková 2 332 m²
ID nemovitosti F8271
Plocha zastavěná 800 m²
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Krásný pozemek na prodej v první řadě k moři v St. Peter. S pozemku se nabízí nádherný výhled na moře a slavný chorvatský ostrov Galešnjak ve tvaru srdce!
Pozemek má rozlohu 2332 m2. Pozemek je v horní části dlouhý 121,87 m a široký 25,83 m.

Na vilu se získává stavební povolení, aby byla stavba v krátké době možná.
Cena 195 € / m2 je pro pozemky v první řadě k moři mimořádně atraktivní, zvláště když vezmeme v úvahu, že obsahuje stavební povolením.

Vila je koncipována jako dvojdomek.
V přízemí každé budovy je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, vchod, WC, přední a zadní krytá terasa. Obě terasy mají možnost zřízení letní kuchyně s grilem. Před terasami je samostatný bazén s krásným výhledem na moře.
Schodiště vede do prvního patra, kde jsou dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou a východem na terasu. Každá budova má vlastní garáž.

Od Zadaru a letiště Zemunik je pozemek vzdálen pouhých 20 km. Nachází se 17 km od přístavu Gaženica, 10 km od Marina Dalmacija a 13 km od dálnice. Biograd na Moru, město a přístav, se nachází 9 km jižně od této země, na malém poloostrově a pevnině. Malé malebné městečko Sveti Filip i Jakov se nachází na břehu Pašmanského moře, mezi Zadarem a Biogradem, a je jen 4 km od pevniny.


Sveti Petar na Moru je krásné malé turistické místo, které se nachází v srdci Dalmácie nedaleko Zadaru. Místo je známé svými bývalými letohrádky a parky zadarských šlechticů. Mimo jiné je atraktivní díky možnosti zapojit se do různých sportovních aktivit na souši i na moři.

Blízkost ostrovů Kornati, na které se organizují výlety, mu také dává zvláštní kouzlo. Malebný Pašmanský kanál s řadou malých ostrůvků chrání Sveti Petar na Moru před silným větrem od moře, což je výhoda pro plavce a vodáky. V bezprostřední blízkosti se nachází Vranské jezero, největší jezero v Chorvatsku, bohaté na sladkovodní ryby.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon