Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 400 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

28 083 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před 13 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 930 m²
ID nemovitosti 388923
Plocha užitná 930 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji stavební pozemek v rezidenční části obce Svinaře nedaleko Řevnic u Prahy s krásným výhledem do krajiny.
Na hranici pozemku jsou přípojky vody, elektřiny, plynu a kanalizace. Pozemek je mírně svažitý. Lze postavit rodinný dům se 2 patry a podkrovím, nebo se dvěma bytovými jednotkami. Vzhledem k velikosti pozemku se pohodlně vejde velká garáž, rodinný dům s terasami, bazénem, případně s dalšími budovami. Výhodou je i přístup k pozemku ze dvou komunikací. Pokud k ceně pozemku přičteme typový dům, dostanete se snadno na cenu středního pražského bytu, avšak s dostatečně velkým pozemkem a vlastním domem!
V obci je školka, obchod, obecní úřad, hospoda, sportoviště, zámek, zámecká restaurace & kavárna. Vlaková zastávka na trati Beroun - Praha je vzdálena 5 km. Spojení do Prahy nebo Berouna je zajištěno vlakem, autobusem, případně osobním autem. Krásné přírodní prostředí pod Brdskými vršky s okouzlujícími výhledy na okolní krajinu.
Neváhejte, 930 m2 je připraveno pro Váš projekt. Pro prohlídku pozemku a okolí + bližší informace mě neváhejte kontaktovat na 739 899 990

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Hrubý
Lukáš Hrubý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Hrubý
Lukáš Hrubý
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit