Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

  • 3 033 Kč za m²
  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Vališ

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Plocha pozemku 1 154 m²
ID nemovitosti 26989
Datum vložení před 11 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi pozemek na okraji obce Železný brod s nezapomenutelným výhledem do údolí nad řekou Jizerou. Zdejší lokalita se nazývá Dvírka.

Jihozápadně orientovaný pozemek je v současné době využívaný pro rekreaci. Je zde dřevěná chata se zděným suterénem o půdorysu 26 m2. Virtuální prohlídku chaty zašleme na vyžádání.

Dle platného územního plánu se pozemek nachází v zastavitelné lokalitě Z-44, plochy bydlení venkovské. V celé této lokalitě je možno postavit celkem 5 rodinných domů. Jako hlavní využití zde územní plán povoluje stavby a pozemky rodinných domů venkovského typu určené pro individuální bydlení v kvalitním prostředí, umožňujícím nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci obyvatel, dostupnost veřejných prostranství a občanského vybavení, hospodářské objekty nepřevyšující objem hlavního obytného objektu, dvory a zahrady umožňující chov domácího zvířectva a samozásobitelskou zemědělskou činnost, provozovny občanského vybavení místního významu integrované v obytných domech. Jako přípustné využití stavby a pozemky rodinných domů městského typu rozptýlené ve venkovské zástavbě stavby a pozemky energeticky úsporných, alternativních ekologických rodinných domů stavby a pozemky zařízení pro denní rekreaci místního významu (hřiště, zahrádky) pozemky veřejných prostranství.

Do chaty je zavedena elektrická energie a je možné využít vlastní vrtanou studnu (15 m).

Pro zájemce máme připravené financování za nejvýhodnějších podmínek, případně bez prokazování příjmů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Vališ
Pavel Vališ
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Vališ
Pavel Vališ
Telefon zobrazit telefon