Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 196 800 Kč

  • 2 319 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

5 076 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 391371
Plocha pozemku 516 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 516 m²
Inženýrské sítě Internet
Plocha celková 516 m²

Popis nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou příležitost vlastnit krásnou slunnou rovinnou zahradu o velikosti 516 m², která se nachází ve vyhledávané Zahrádkářské osadě v Litvínově, naproti Penny pod cyklostezkou. Tato oplocená zahrádkářská osada poskytuje všem majitelům bezpečí a díky vzrostlé zeleni i dostatečné soukromí.
Zahrada je ideální nejen pro rekreaci a každodenní relaxaci celé rodiny, ale také pro nadšené pěstitele. Skleník o rozměrech 3 x 2,5 m ocení každý zahrádkář. Na zahradě rostou okrasné keře a plodící ovocné stromy jako třešeň, jabloň, broskvoň a slíva. Jsou zde také založené záhonky pro pěstování zeleniny, rajčat a dalších plodin. Zatravněná plocha je pravidelně udržována a opečovávána, což vytváří krásný zahradní koberec. V rohu zahrady se nachází zahradní plastová buňka s chemickým WC.

V krajní části zahrady je postaven zděný zahradní domek na úschovu zahradního nábytku či nářadí o velikosti 2 x 2,5 m (z Itongu) pod stálým uzamčením kvalitních plastových dveří. Velkým bonusem této nabídky je již existující základová deska s rozměry 6 x 4 m, která jen čeká na výstavbu zahradní chatky budoucím majitelem. Zde je připraven i vývod vody, elektřiny a odpadu.
Do zahrady je přivedena jak užitková, tak i pitná voda (vlastní vodoměr), elektřina 230 V (elektroměr). Na zahradě je připojení k internetu - vzduchem.
Roční poplatek zahrádkářskému svazu činí 1.386 Kč.

Tato klidná a velmi oblíbená lokalita je ideální nejen pro víkendové užívání s rodinou a přáteli, ale i pro prázdninovou dovolenou v příjemném prostředí plném okrasných travin, keřů a stromů. Zahradu lze začít využívat ihned po přepisu vlastníka na katastru nemovitostí. Lokalita je velmi vyhledávaná díky krátké dostupnosti od MHD i vlakového nádraží v Litvínově, a nabízí veškerou občanskou vybavenost na dosah.

Pro exkluzivní a velmi žádanou lokalitu, navíc s možností postavit si svoji chatku na velké základové desce, vřele doporučuji.
V případě zájmu volejte makléře nabídky a domluvte si prohlídku kdykoliv, 7 dnů v týdnu. Pracuji nonstop, realitní kancelář RE/MAX Non stop v Litvínově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Soudková
Mgr. Jana Soudková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Soudková
Mgr. Jana Soudková
zobrazit telefon