Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 850 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Machová

29 051 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1875-202406080415
Plocha celková 198 m²
Datum vložení před 13 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Kompletně zařízená stylová dvoupodlažní, zčásti podsklepená, roubenka (200m2) obklopená zahradou (1043m2) se vzrostlou zelení v malebném místě na polosamotě v oblíbené oblasti obce Kořenova - Polubná, na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš. Nemovitost je vhodná pro vlastní rekreaci i k pronájmům.

Dispozici tvoří dvě podlaží - první vstupní podlaží zahrnuje otevřený prostor s posezením, jídelním prostorem a odděleným kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou toaleta, prostorná vstupní chodba a samostatný výstup přímo do zahrady, zázemí pro skladování dřeva, sklep. Ve druhém podlaží jsou tři ložnice a menší galerka s knihovnou.

Dům je kompletně zařízen a připravený k okamžitému užívání. Stylovou atmosféru interiéru dokreslují kamna na dřevo v obytném prostoru. Kuchyně je vybavena sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a myčkou nádobí. Voda pochází z vlastní studny(54m), odpady jsou řešeny připojením na veřejnou kanalizaci. Ve sklepě je přívod vody a domácí vodárna. Vytápění - kamna na dřevo a akumulační kamna zajišťující konstantní teplotu i v zimních měsících.
Na zahradě je také ohniště.

Krásné a romantické místo v zeleni u lesa s možností celoročního využití láká nejen krásnou okolní krajinou s jedinečnými výhledy na Jizerské hory a Krkonoše, ale také s možností využití klidné relaxace v kombinaci s aktivním odpočinkem, turisticky zajímavém okolí. V zimě je možné využívat okolní běžkařské trasy, nedaleké skiareály (v krátkém dosahu 7 lyžařských areálů, dále Harrachov 10km, Rokytnice 17 km). V okolí domu vedou turistické i cyklistické trasy. Blízko je sáňkařská dráha, cesta k nejbližší sjezdovce trvá pouze 3 minuty autem. V obci fungují prodejny potravin, restaurace, cukrárna, lékárna i bankomat. Až k domu je příjezd po celoročně udržované asfaltové komunikaci.

Nádherné místo je součástí malebného Podkrkonoší a

Užitná plocha 200 m2, zastavěná plocha 119 m2, zahrada 924 m2
ID nemovitosti HMA1875-202406080415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon