Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 099 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

9 210 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 59676
Stav nemovitosti Dobrý
Zdroje vody Místní zdroj
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 40 m²

Popis nemovitosti

Pokud milujete rybaření a klidný pobyt v přírodě, tak se vám naskytla jedinečná příležitost koupě chatky ve vesnici Poláky. Poláky jsou částí obce Chbany v severozápadních Čechách, asi 8 kilometrů jihovýchodně od Kadaně v nadmořské výšce přibližně 332 metrů. Rozkládají se od pravého břehu Nechranické přehrady až k železniční trati Kadaň-Vilémov.
Chata o rozloze 40 m2 je plně vybavená pro pohodlný pobyt ideálně od jara do podzimu a nachází se na pozemku s rozlohou 553 m2.
Dispozice chatky je 2+1 a skládá se z kuchyně, pokoje, ložnice v 1 patře a verandy z které je krásný pohled na Nechranickou přehradu a je ideální pro relaxaci po například celodenním rybaření.
V chatce je zavedená elektřina, pro užitkovou vodu z místního zdroje zde slouží čerpadlo, pouze pitná voda se musí dovážet. Pro vytápění chatky jsou k dispozici kamna. Suché WC se nachází na pozemku mimo chatu.
Celý objekt je součástí chatové osady, do spolku se jednou ročně přispívá 500 Kč za každého člena. Do osady se dostanete přes mechanickou závoru, která se otevírá na dálku pomocí mobilního telefonu. Příjezdová cesta do osady je střežena kamerových systémem, takže Váš majetek je v bezpečí.
V případě hladu, nebo žízně není třeba si lámat hlavu, kousek od chatky se nachází místní hospůdka. Po dobrém jídle se můžete projít na spousty krásných míst a dopravit se lze i vlakem, v docházkové vzdálenosti se totiž nachází vlaková zastávka.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví této chaty u Nechranické přehrady. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right