Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Brůna

33 079 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 24
Plocha pozemku 5 534 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Dřevěná
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 65 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej celkem pěti pozemkových parcel o výměře 5534 m2, které jako celek tvoří krásnou a velice pěkně udržovanou zahradu s prostornou chatou, velkou terasou, bazénem, kůlnou, velkým hřištěm, přístřeškem pro několik aut a dalším zázemím opravdovou oázu klidu v těsné blízkosti Litoměřic. Oplocená zahrada, která je navíc po celém obvodu oddělena vysokým živým plotem, má dva samostatné vjezdy a zaručuje absolutní soukromí. Zahrada má celkem dva přívody elektrické energie, jelikož územní plán obce na jedné z parcel v případě potřeby umožňuje vybudovat další stavbu pro rekreační účely včetně možnosti napojení na stávající kanalizaci. Samozřejmostí je rozvod pitné vody, sezónní užitkové vody a možnosti využití vlastní studny. Vytápění a ohřev vody zajišťují elektrické radiátory a průtokové ohřívače. Prostorná chata má celkem tři pokoje vč. obytného podkroví, kuchyň, wc a velkou koupelnu. Před chatou je velice prostorná zastřešená terasa, další menší terasa bez zastřešení a velký zastřešený bazén. Za chatou je přístřešek pro parkování několika aut. Na pozemku je dále velké hřiště, užitková zahrada a velké množství parkovacích ploch např. například pro obytné vozy. Vzhledem k tomu, že se nedaleko zahrady nachází velice oblíbený golfového areálu Kotlina, tak se tato možnost přímo nabízí.
Součástí této nabídky je i možnost odkoupení pouze části zahrady o velikosti 2002 m2 bez stávající chaty, ale s možností výstavby vlastního rekreačního objektu.
V případě zájmu o bližší informace kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Brůna
Jaroslav Brůna
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Brůna
Jaroslav Brůna
Telefon zobrazit telefon