Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominika Kornová

9 966 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 397063
Plocha celková 302 m²
Plocha užitná 40 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha pozemku 302 m²
Plocha zastavěná 27 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 40 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme kompletně zrekonstruovanou chatu o podlahové ploše 40 m², která vás okouzlí svou útulností a promyšleným využitím prostoru. Tato menší, ale plně vybavená chata nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. V přízemí najdete obývací místnost s kuchyní o výměře 18,27 m², kde je vše, co od kuchyně očekáváte a to i pračka. Koupelna s WC a sprchovým koutem o výměře 2,35 m² je moderně zařízená a praktická. Teplou vodu zde zajišťuje bojler o obsahu 75 l, který je vytápěn na noční proud. Podkroví o výměře 18,53 m² je využíváno jako obývací pokoj s pracovnou, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i práci.

Chata je součástí zahrádkářské kolonie. Je napojena na vodovodní řad a odpad je sveden do čtyřkubíkového septiku. Vytápění zajišťují krbová kamna, která bez problémů vytopí i podkroví. Chata má samostatnou elektrickou přípojku. Pod prodlouženou střechou je připravené dříví na několik zim, takže se v prvních letech nemusíte starat o zásoby paliva. Nemovitost je díky vytápění a zateplení vhodná k celoročnímu užívání, což ji činí ideální pro pár nebo malou rodinku, kteří zde mohou relaxovat i mimo sezónu.

Chata se prodává plně vybavená, včetně zahradní chatky plné funkčního zahradního vybavení a sekačky. Majitelé si odnesou pouze své osobní věci, takže vše ostatní zůstane k dispozici novým majitelům. Všechno vybavení je pořízené před 5-6 lety a je ve velmi dobrém stavu.

Pokud hledáte útulné a klidné místo k životu nebo rekreaci, tato chata je přesně to, co potřebujete. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zamilujte se do tohoto kouzelného místa. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře a já se vám ozvu zpět pro domluvení prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
Telefon zobrazit telefon