Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radka Paulová

5 047 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 06829-1
Plocha pozemku 393 m²
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 30 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízím chatu ve vyhledávané zahrádkářské kolonii U Tří dubů v Teplicích. Zahrada o výměře 393 m2 je užívána na základě nájemní smlouvy (pozemkový úřad).
Jednopodlažní chata se nachází v okrajové části osady a je částečně podsklepená. Přístupová cesta prochází kolem pozemku, takže můžete přijet a až k chatě a využít parkovací stání pro 2 auta. Chata stojí na betonové podezdívce. Nosná konstrukce nadzemního podlaží je dřevěná, oboustranně obíjená, krov dřevěný, střecha - původní lepenka překryta novou krytinou. Dveře a okna jsou dřevěná, nově natřená. Podlaha je původní - dřevěná.
Chata je rozdělena do dvou částí a je vytápěna kamny na tuhá paliva. Do chaty je přivedena elekřina. Chata je přístupná z terasy, která byla realizována v r. 2023. V rámci dokončovacích prací je nutné položit krytinu a instalovat zábradlí.

Na pozemku jsou travnaté plochy, ovocné a okrasné stromy a skleník. Na slunném místě je příprava podkladu a dlažby na bazén. Před původní plot byly instalovány dřevěné dílce zajišťující soukromí na pozemku. Na pozemek je přivedena užitková voda (kohoutek u vchodu na zahradu). Klidné prostředí zajistí dokonalou relaxaci.

Pokud nemovitost vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radka Paulová
Radka Paulová
zobrazit telefon