Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • V ceně je i provize realitní kanceláře a právní servis (vč. advokátní úschovy)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marek Špot

37 108 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Zdroje vody Veřejný vodovod
Okna Plastová
ID nemovitosti 130
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 3.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení 11. května 2023
Plocha pozemku 537 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Klasický
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 673 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytový dům v centru Cvikova, v ul. Kollárova, stojícím na pozemku o celkové výměře 537 m2. Katastr počítá se 14 bytovými jednotkami, ovšem zpracovaná projektová dokumentace v tuto chvíli řeší 12 bytových jednotek. Dokumentace je předána dotčeným orgánům státní správy, poté má být do 1.7.2024 podána na stavební úřad.

Dům je orientován na JJV, má tři obytná podlaží, suterén a podkroví. Dům je napojen na městský vodovod, je do něj zavedena elektřina. V tuto chvíli je osazen jeden elektroměr v 1. NP domu. Do domu je rovněž zavedeno plynové potrubí, plynoměr však není osazen, nejsou ani provedeny plynové rozvody uvnitř domu. Ve sklepě jsou nové hlavní rozvody kanalizace, jež ovšem zatím nejsou napojeny. Stran vedení vody a kanalizace po objektu bude zřejmě nutná rekonstrukce obou systémů vč. přípojek. Na objekt je vyhotoven stavebně technický průzkum zkoumající stav konstrukcí - bylo zjištěno napadení biotickými škůdci.

Rekonstrukce byla prováděna již minulým majitelem, kdy byla kompletně vyměněna okna (vč. střešních) a střešní krytina. Z velké části byla realizována přestavba tří bytových jednotek v přízemí domu (o rozměrech cca 88 m2, 39 m2 a 42 m2, celkem tedy cca 169 m2). V bytových jednotkách ve 2. NP (5 jednotek celkem o cca 276 m2) a ve 3. NP (4 jednotky celkem o cca 228 m2) byla provedena rekonstrukce v různém rozsahu - rozpříčkování místností, štuky a malby, podhledy, elektrické a technické instalace. Vytápění objektu zajišťovaly lokální elektrické přímotopy. Zbylé prostory v 1. NP a ve 3. NP jsou pouze po demolici. Ve 3. NP je dále možné využít půdní prostor pro mezonetové byty (za předpokladu přidání nových střešních oken). V 1. NP je z venku přístupný další samostatný prostor o třech místnostech. Parkovat je mj. možné na několika pozemcích u domu (a dále je možné využít cca 100 m vzdáleného parkoviště u supermarketu). Výhodou je snadná automobilová dostupnost do okolních měst – Nový Bor 9 min., Jablonné v Podještědí 10 min., Kamenický Šenov 15 min., Stráž pod Ralskem 18 min., Česká Lípa 20 min., Liberec 25 min.

Vzhledem k tomu, že v tuto chvíli jde o nevytápěný objekt, PENB k domu není potřeba.

Cena této nemovitosti činí 8 750 000 Kč a zahrnuje již provizi realitní kanceláře a právní servis (vč. advokátní úschovy prostředků). Cena je k jednání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marek Špot
Marek Špot
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marek Špot
Marek Špot
zobrazit telefon