Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Vlčková

55 132 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 80
Plocha pozemku 205 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Garáž
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 128 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Beton
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 73 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami, s celkovou výměrou 128m2. Samostatně stojící dům se nachází na výjimečném místě v samém srdci lyžařského střediska Jizerských hor, pouhých 200m od sjezdovky a zároveň nedaleko Mariánské hory -1. nástupního místa na běžeckou trasu Jizerské magistrály.

Rodinný dům je postaven na jižním svahu s výhledem na Tanvaldský Špičák, který nabízí celkem tři nadzemní podlaží. V přízemí se nachází vstup do prostorné chodby, kde je dostatek prostoru pro lyže, kola a technickou část k připojení pračky a sušičky. Dále z přístupového schodiště je vchod na zahrádku, pro budoucí terasu. Dvě samostatné mezonetové jednotky se nachází v prvním patře, kde se jedna nachází vlevo a druhá vpravo, obě jsou identicky stejné o dispozici 3kk, 49m2.

Dispozice: vstupní chodbička, koupelna s toaletou, obývací pokoj s kuchyňským koutem z kterého vede schodiště do dalšího patra, kde se nacházejí další dva pokoje. Obě bytové jednotky mají k dispozici dostatečný úložný prostor v podkroví. Ke každému bytu náleží samostatná garáž o výměře 20m2. Výstavba domu byla započata na jaře v roce 2019 a kolaudace proběhla v roce 2023 ( stavba pro rodinnou rekreaci).
Zdivo: Cihly Porotherm s izolační výplní (minerální vata). Okna dřevěná, bílá, izolační trojskla, Podlahy: vstupní schodiště, koupelna, chodby, obývací pokoj – dlažba, v ostatních pokojích a schody do 2.patra - dřevo. Střešní krytina - plastový šindel. Vytápění v domě je řešeno infrapanely s ovládáním na dálkové ovládání přes mobilní aplikaci ( firma Sunnyhouse Semily).

Tato nemovitost je vyjímečná svou polohou v krásné přírodě Jizerských hor. Okolní příroda zve v zimě k lyžování či běžkám, v ostatních měsících nabízí tato oblast možnost cykloturistiky, pěší turistiky, houbaření.
Obec Albrechtice v Jizerských horách se nachází v Libereckém kraji nedaleko města Tanvald, kde najdete veškerou kompletní občanskou vybavenost.Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti.Přijďte se podívat na Váš nový domov či zajímavou investiční příležitost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Vlčková
Monika Vlčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Vlčková
Monika Vlčková
zobrazit telefon