Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Miroslav Pokorný

35 200 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
ID nemovitosti 403
Plocha celková 1 356 m²
Plocha užitná 500 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 5 746 m²
Plocha zastavěná 1 356 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 500 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nově v naší nabídce naleznete velký rodinný dům, který se nachází na návsi v obci Chotiněves nedaleko města Litoměřice. Celková užitná plocha domu činí 500 m2, dům byl vystavěný už roku 1912 a původně se jednalo o hospodářský objekt ve chmelařské oblasti.

V rodinném domě naleznete dvě bytové jednotky, jednu v původním stavu a druhou, již modernizovanou. Bytové jednotky jsou v dispozici 4+1, respektive 4+kk. Dále dům disponuje několika technickými místnostmi, garáží a také prostornou venkovní terasou. Podstatnou část prodávané nemovitosti tvoří také prostorná a udržovaná zahrada, na které momentálně naleznete nespočet místa na parkování osobních vozidel, větší bazén, technickou dílnu a také zastřešené posezení pro letní grilování s rodinou.

Velkou dominantou tohoto domu je také zadní stodola v původním stavu, kde najdete desítky zemědělských strojů, které současný majitel rád ponechá společně s prodejem domu. Za stodolou se poté nachází také velké pole, kde můžete pěstovat vlastní zemědělské produkty anebo chovat domácí zvěř. ¨

Celá lokalita je klidná a působí přátelským dojmem. Dům má novou střechu a také novou fasádu. Celý objekt je vytápěný uhlím a také dřevěnými peletami. Zároveň dům disponuje pro případ nouze i záložním plynovým kotlem. V obou bytových jednotkách naleznete vybavení v kombinaci dřeva a dlažby. Vestavěná kuchyně ve zrekonstruované bytové jednotce také společně s prodejem zůstává.

Celá inzerovaná nemovitost stojí na pozemku o velikosti více než 5 700 m2. Rodinný dům je vhodný pro početnou rodinu, která v klidném domě najde dostatek prostoru pro seberealizaci a vlastní soběstačnost, a která využije všechny přednosti tohoto rodinného domu na návsi. V případě sjednání prohlídky anebo zodpovězení vašich dotazů neváhejte kontaktovat Dobrou realitku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
zobrazit telefon