Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

43 441 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
ID nemovitosti 2024012
Plocha celková 1 500 m²
Plocha zastavěná 103 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 26 dny
Plocha obytná 162 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Dřevěná
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 162 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám dřevostavbu rodinného domu s pěkným pozemkem o celkové výměře 1500 m2. Umístění domu a pozemku je na jihovýchodním svahu v části obce Chuchelna, kde je ideální místo pro trvalé bydlení a rekreaci. Jedná se o oblíbenou rezidenční oblast, která vyniká krásnou přírodou, výbornou občanskou vybaveností, snadným dosahem do Semil, Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje.

Dispozice RD: vstupní zádveří s šatnou, hala se schodištěm, vpravo je umístěna koupelna s toaletou, technická místnost (elektrokotel, bojler, pračka, sušička), dále se z haly vchází do jídelny, na kterou navazuje kuchyně se spíží, obývací pokoj s krbem a východ na zahradu. V patře dostupném po schodišti z haly je chodba s hudebním koutem, 3x dětský pokoj, ložnice s balkonovými dveřmi a samostatná toaleta s umyvadlem. V půdním prostoru se nachází obytná místnost, kde je možná dětská ložnice, herna ad. K domu náleží přístavba přístřešku, který lze využít pro skladování dřeva nebo parkování osobního vozu, dále bývalá stavební buňka, v současnosti prostory pro skladování kol a ostatních věcí. Stavební buňka je vybavena přípojkou, elektřiny, vody a záchodem.

Dřevostavba rodinného domu byla dokončena a kolaudována v r. 2022. Podlahy jsou převážně dřevěné a částečně keramické. Zdrojem tepla je elektrický kotel nebo lokálně krbem umístěného v obývacím pokoji. Vytápění je v přízemí řešeno v podlaze, v podkroví jsou topná tělesa. Při stavbě i zařizování interiéru byly použity kvalitní materiály a vybavení ve vyšším standardu.

Hranice pozemku budou dodatečně vyměřeny, protože v současnosti je předmětný pozemek součástí rozsáhlého pozemku, kde jsou vzrostlé dřeviny a rybníky, které vytvářejí pocit polosamoty a klidného bydlení s venkovskou atmosféru. V pohodlné vzdálenosti je mateřská a základní škola, dále sportoviště nebo místní koupaliště. V blízkém městě Semily jsou další školky, základní a střední školy Na výběr je i z restaurací a kaváren, dobré jsou i nákupní možnosti. Chuchelnu obklopuje krásná příroda, z jedné strany Kozákov, z druhé strany údolí Jizery spolu s Riegrovou stezkou a mnoho dalších krásných míst.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right