Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 150 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eva Šilhánová

26 082 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 6856
Plocha pozemku 755 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 113 m²

Popis nemovitosti

Máme pro Vás ojedinělou nabídkou novostavby přízemního rodinného domu o dispozici 3+kk (64 m2) s jedinečnou terasou o ploše 49 m2, a to na krásném místě v obci Dubnice.

Obec Dubnice leží mezi městy Stráž pod Ralskem a Jablonné v Podještědí, roku 1990 se stala samostatnou obcí. V místě nalezneme dobrou občanskou vybavenost, mateřskou školku i základní školu a potěší i pravidelné každoroční společenské akce. Dojezd do větších měst Liberec a Česká Lípa je 30 min.

Samotná stavba je dřevostavba s nosnou trámovou konstrukcí z masivu (nejedná se o "skládačku"). Jde o typ stavby, který je zhotoven ve výrobě již včetně sádrokartonů, podlahové krytiny, koupelny a dalších prvků a prochází zatěžkávací zkouškou zdvihem (je garantována extrémní pevnost). Dům musí zvládnout zvednutí jeřábem, transport a usazení v místě. Stavba je pak usazena na betonových patkách s provětrávanou mezerou mezi konstrukcí podlahy a terénem. Vnitřní příčky o síle cca 14 cm jsou obdobné konstrukce jako obvodové zdivo, pro transport zpevňují celou stavbu a mají výborné akustické vlastnosti - výrobce uvádí, že pohltí zvuk lépe než klasická zděná příčka.

Interiér je krásně barevně sladěn s dřevěnými prvky domu a velikou výhodou je přímý vstup na terasu a zahradu z obývacího pokoje. Pamatováno je i na úložné prostory přímo v pokojích i venku, kde je součástí nový zahradní domek. Vytápění je řešeno na elektriku a krbovými kamny v obývacím pokoji. Dle již zabydlených domů stejného typu máme uváděné celkové náklady na bydlení do 5 tis měsíčně. U domu je vlastní studna a odkanalizování je řešeno jímkou.

Nabízíme moderní, nízkonákladové bydlení s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti, současně však v krásné přírodě. Pro více informací či domluvení prohlídky nás kdykoliv kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
zobrazit telefon