Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 980 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize a právního servisu, bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

29 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 1 987 m²
Plocha zastavěná 86 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha obytná 138 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 179
Plocha celková 86 m²
Plocha užitná 138 m²

Popis nemovitosti

SkZ REALITY nabízí k prodeji výjimečný a hlavně energeticky úsporný rodinný dům 4 + 1 ve Filipově u Jiříkova v okr. Děčín. Atmosféru tohoto místa k bydlení a odpočinku je třeba poznat osobně and #34; na vlastní kůži and #34;. Netradiční řešení exteriéru domu je plně v souladu se zahradou se vzrostlými stromy zejména podél hranic pozemku o výměře bezmála 2000m2. Terasa a zastřešený balkón vám umožní výhledy na východ slunce s pocitem svobody a soukromí.
Interiér domu je do posledního detailu promyšlený. Při výstavbě se dbalo na kvalitu zpracování a přísný výběr materiálu. Ekonomika domu je na úrovni nízkoenergetického bydlení, což vlastník může doložit spotřebou energie. Zásluhu na tom má obvodová konstrukce představované dřevostavby, která byla navržena za účelem nízkých hodnot tepelných ztrát a nulové kondenzace vodních par (odvětrávaná fasáda). Podlahové topení HeatFlow na principu sálavého tepla zajistí uvnitř celoroční tepelný komfort. Spotřeba domu je na úrovni 6 MWh/rok včetně veškeré energie spotřebované svícením , vařením a ohřevem teplé vody v bojleru. Náklady na provoz domu lze ale stále snižovat. Pultová plechová střecha (67m2) s orientací na JJZ si přímo žádá osazení fotovoltaickými panely, které výrazně sníží další náklady celé domácnosti. Je nutné zmínit i to, že za vodu nemusíte platit, neboť je zde vrtaná studna s kvalitní pitnou vodou (rozbor vody, městský vodovodní řád u domu je nyní ve výstavbě). Odvod splaškové vody je sveden přímo do kanalizace přes tlakové čerpadlo.
Dostáváme se k interiéru domu, který je velmi světlý a prakticky uspořádaný. Každý prostor je využitý. Krytou terasou se dostaneme do zádveří, kde se vpravo nachází šatna a WC s umyvadlem. Další dveře nás přivedou do velkého obývací pokoje, odkud můžete po schodišti do II. podlaží nebo přes jídelní kout do moderní kuchyně s výhledem do zahrady přes francouzské okno.
Schodiště nás zavede do II. podlaží, kde jsou 2 pokoje, ložnice s příjemným designem interiéru a koupelna s masážní vanou a WC. Ani zde nechybí výstup na balkón pro vlastníka domu s výhledem do korun stromů.
Příjezd k domu je po místní komunikaci mezi domy s dostatkem místa pro parkování. V katastru nemovitostí evidovanou garáž (16m2) můžete využít k danému účelu nebo jako dílnu. Prostor (15m2) u východní stěny garáže byl příhodně využit pro setkávání rodiny a přátel u grilování, pěkně v závětří i se zastřešením.
Uprostřed zeleně, ale nedaleko civilizace je poloha domu přinejmenším zajímavá, neboť je na samé hranici s Německem. Můžete tak při nakupování ušetřit spousty času. Ten můžete pak využít pro turistiku, cykloturistiku nebo jiný aktivní odpočinek v okolí.
Závěrem tedy shrnutí nabízené nemovitosti k prodeji: atraktivní, ekonomicky nenáročná, skvělý design, výhodná poloha, krásná přírodní zahrada a v klidná zóna obce. Pokud vás dům a jeho okolí zaujalo, neváhejte nás kontaktovat. Prohlídku zajistí místní realitní kancelář SKZ REALITY.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jaroslav Šmejc
Mgr. Jaroslav Šmejc
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jaroslav Šmejc
Mgr. Jaroslav Šmejc
zobrazit telefon