Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. realitních a právních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

29 682 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 165 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 147 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti 400112
Plocha pozemku 689 m²
Plocha zastavěná 100 m²

Popis nemovitosti

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Litvínově, který je ideálním místem pro rodinu s dětmi. Tato samostatně stojící patrová dřevostavba z roku 2009 nabízí nejen pohodlné bydlení, ale i možnost menšího podnikání, jako je kancelář, salon nebo jiné drobné služby.
Nemovitost se nachází v klidné lokalitě Janáčkovy ulice v Chudeříně, která je jednosměrná a s minimálním provozem, což zaručuje klidné a bezpečné prostředí pro vaše děti. Venkovní stání pro dvě až tři vozidla je další výhodou této nabídky, a pokud byste měli zájem, je možné z boku domu vybudovat garáž napojenou na dům.

V přímé blízkosti nabízené nemovitosti se nachází MHD i střední a základní škola, což oceníte zejména pokud máte děti školou povinné. Pro aktivní rodiny je k dispozici nové sportovní hřiště a cyklostezka vhodná pro udržení si kondice nebo louka pro venčení větších psů. Nedaleko je také centrum města s veškerou občanskou vybaveností.
Dům je orientován na jih a spolu s důmyslně řešenou pultovou střechou zajišťuje dostatek světla a tepla po celý den. V létě naopak částečně chrání horní podlaží od přímého celodenního slunce. Díky plynovému turbo kotli s roční spotřebou 1500 m3 plynu je dům velmi úsporný. Spodní podlaží je vybaveno vyhřívanou podlahou, zatímco v horním patře najdete radiátory. Pro ještě větší komfort je dům vybaven výkonnými litinovými kamny norské značky J¸tul, která rychle a efektivně vytopí celý prostor.
Spodní podlaží se pyšní otevřeným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou, které je díky tomu velmi vzdušné a světlé. Dominantou této hlavní části je moderní schodiště. Horní podlaží se skládá ze 3 samostatných pokojů, hlavní koupelny s vanou a z menší samostatné šatny. Kompletní rozložení místností a jejich rozměrů naleznete v přiloženém půdorysu.
Tento rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a možnosti podnikání v klidné a vyhledávané lokalitě Litvínova a zároveň pro ty, kteří ocení světlou, velice teplou a energeticky nenáročnou nemovitost. Neváhejte mě kdykoli kontaktovat a domluvte si prohlídku ještě dnes, abyste si mohli vychutnat všechny výhody, které tento dům nabízí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti