Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 145 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena stanovena vč. odměny Realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Denisa Petöczová

17 579 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 1 833 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 26502
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 320 m²
Datum vložení před 20 dny
Plocha celková 1 833 m²
Plocha zastavěná 170 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný samostatný vícegenerační rodinný dům se dvěma byty 4kk cca. 100 m2 a 4kk taktéž cca. 100 m2. v klidné části obce Nový Oldřichov. Dům má 3 podlaží již včetně velmi prostorné půdy s celkovou zastavěnou plochou 170 m2 na velkém pozemku o rozloze 1833 m2.

Jedná se o typický patrový nezateplený cihlový dům se střešní eternitovou krytinou, dřevěnými dvojitými okny. Kromě hlavního obytného prostoru nabízí také přístavek využívaný jako prostorná technická místnost se skladovacími prostory na tuhá paliva, kutilská dílna.

K domu patří terasa s krásným výhledem do zahrady se vzrostlými stromy o rozloze 1833 m2. Celková podlahová plocha domu je 320 m2. Dům není zařízený a stav celého objektu je před rekonstrukcí.

Parkovací místa lze využít na zahradním prostoru vjezd branou. Garáž není k dispozici ale je možné jí rekonstrukcí získat v již postaveném zmiňovaném přístavku. Dálkový vodovod, plyn na hranici pozemku, septik, stávající kotel OPOP typ H424 již nebude možné nadále používat v topné sezóně již nebude splňovat požadovanou emisní třídu.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a prostorné bydlení s možností vlastního zahrádkaření, odpočinku či podnikání, velké prostory tomuto dávají možnost.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Zrealizujeme pro vás v případě vašeho zájmu Zdarma: konzultaci na obecním úřadě kde je nyní aktivně spuštěna Dotace na podporu výstavby domovních čistíren odpadních vod.
Konzultaci odborníka 5v1 ELEKTROINSTALACE | AUTOMATIZACE | TEPELNÁ ČERPADLA | FOTOVOLTAIKA | Dotace pro úsporné bydlení.
Konzultace úvěrového specialisty který vám nabídne nejlepší možnou cestu financování. Ev. číslo: 26502. Bližší informace Vám sdělí Denisa Petöczová, 776 552 485, petoczova@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa Petöczová
Denisa Petöczová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa Petöczová
Denisa Petöczová
zobrazit telefon