Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

12 490 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

52 969 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105515
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 157 m²
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 1 079 m²
Patro 3.
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 157 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům v klidné části obce, který je ideální pro rodiny hledající pohodlné a moderní bydlení. Tento přízemní, řadový dům s dispozicí 4+KK o velikosti 157 m². Dům je postaven jako ekologický z kombinované montované konstrukce, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a energetickou úspornost (energetická náročnost „C“). Interiér domu je moderně zařízený. Obývací pokoj je prostorný a světlý, vybavený krbovými kamny. Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek prostoru pro vaření. Ložnice mají velká okna poskytující krásný výhled do zahrady.
Dům je umístěn na pozemku o celkové ploše 1079 m², z čehož 905 m² tvoří krásně upravená zahrada s vlastní studnou a zavlažováním trávníku. Zde najdete krytý bazén, který je ideální pro letní osvěžení. K dispozici je také krytá terasa s posezením, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou nebo přáteli, zatím co si budou děti hrát v zahradním dětském domečku.
K domu vede promyšleně dělaná příjezdová cesta s kruhovým objezdem pro lepší příjezd a odjezd, kde je zároveň i možnost parkovacích stání u domu a vjezd do garáže, která je součástí domu. Vytápění je řešeno plynovým turbo kotlem a krbovými kamny. Dům je napojen na inženýrské sítě a veřejnou kanalizaci. Dopravní dostupnost je vynikající – v blízkosti se nachází vlaková i autobusová zastávka. Do 1,5 km od domu je veškerá občanská vybavenost - lékaři, obchody, školy a další.
V případě zájmu lze nemovitost financovat hypotečním úvěrem přes naše hypoteční centrum. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro další informace a dohodnutí termínu prohlídky. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105515.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mach
Lukáš Mach
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mach
Lukáš Mach
zobrazit telefon