Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Vyvolávací cena.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Menšíková

3 393 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Zpevněný
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 639 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Okna Plastová
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 110 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
ID nemovitosti 1598
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 195 m²

Popis nemovitosti

Rodinný dům čp. 70 postavený na stavební parcele č. parc. 52 se zahradami č. parc. 89/1, č. parc. 89/2, č. parc. 89/3, č. parc. 90/1 a ostatními plochami č. parc. 913/1, č. parc. 913/20 tvoří jeden funkční celek. Pozemky zahrad č. parc. 89/1, č. parc. 89/2, č. parc. 89/3 a ostatních ploch č. parc. 913/1, č. parc. 913/20 tvoří jeden funkční celek a mezi stavební parcelou č. parc. 52 a zahradou č. parc. 90/1 je pozemek č. parc. 89/4 zahrada, která je ve vlastnictví Obce Podsedice . Tento je připlocen k ostatním pozemkům a je s nimi společně užíván. Pozemky se nacházejí v rezidenční zástavbě obce v mírně svažitém terénu. Přístup na pozemky je po polozpevněných cestách. V dané lokalitě jsou vybudovány veškeré inženýrské sítě - veřejný vodovod, kanalizace, elektrický proud, plynovodní řad a tyto jsou na pozemek a objektu RD zavedeny. V obci je základní škola 1 - 5 , mateřská škola, prodejna se základními potravinami. Zdravotní středisko není v obci a obec je odkázána na okolní obce a města. Do lokality je zavedena autobusová a železniční doprava. Dojezdové vzdálenosti do okolních měst Lovosic, Litoměřic a Mostu jsou od 10 do 20 km.

Rodinný dům byl původně postavený kolem roku 1910 na základových mělkých pasech bez izolací proti zemní vlhkosti. Obvodové nosné zdivo je cihelné a částečně kamenné na tl. 45 - 60 cm. Stropní konstrukce jsou trámové s podbitím a záklopem. Zastřešení je provedeno dřevěným krovem hambalkové konstrukce a je pokrytý taškovou krytinou. Klempířské prvky žlaby a vody provedeny z pozinkovaného plechu. Venkovní omítky vápenné a stříkané, částečně poškozené, vnitřní omítky vápenné štukové , taktéž částečně poškozené. Keramické obklady nejsou provedeny jak v kuchyni, tak lázní a WC. Podlahové konstrukce jsou betonové hrubé, nedokončené, bez povrchových úprav. Okna osazena plastová cca před pěti lety. Dveře osazeny do ocelových zárubní hladké a prosklené.

Vytápění je zajištěno plynovým kotlem Buderus s radiátorovými články korado taktéž v posledních pěti letech. Taktéž provedeny rozvody kanalizace a teplé a studené vody. Ohřev teplé vody byl zajištěn boilerem, který je v současné době odstraněn. Elektroinstalace je zavedena 230/400 V, hromosvody nejsou provedeny. Zařizovací předměty v lázni spočívají ve sprchovém koutu a umývadlu, WC je umístěno ve verandě samostatné splachovací. V kuchyni je umístěna kuchyňská linka s běžnými spotřebiči. Dům není temperován a nelze ověřit funkčnost vytápění , rozvodů vody, kanalizace a podobně. Schody do půdního prostoru cihelné a dřevěný žebřík.

Celkový stav domu je špatný, nelze ho užívat, bez zásadní rekonstrukce. U dřevěných stropů a krovu, lze předpokládat dřevokazný hmyz a poškození částečným zatékáním - hniloba jednotlivých trámů.

Dům obsahuje: vstupní verandu, chodbu, spíž s umístěným plynovým kotlem, WC, lázeň, dva pokoje, kuchyň a schody do půdního prostoru.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Menšíková
Petra Menšíková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Menšíková
Petra Menšíková
zobrazit telefon