Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Eva Šilhánová

52 611 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Datum vložení před 10 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Balkóny Balkon
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Vlastní ČOV
ID nemovitosti 6657
Plocha užitná 160 m²

Popis nemovitosti

Vítáme Vás u nabídky nádherného rodinného domu s dispozicí 4+1 o celkové podlahové ploše 160 m2, který nabízí luxusní bydlení s jedinečným osobitým charakterem.

Jedná se o roubenou stavbu, která byla vybudována zdejšími tesaři ze smrkového dřeva z českých lesů, což přidává domu autenticitu a unikátnost. Dům se nachází na konci slepé ulice v klidné lokalitě obce Rádlo, což zaručuje soukromí a klidné bydlení.

Stavba je usazena v terénu a disponuje také podsklepením, které nabízí prostor pro druhou zahradní kuchyň a technické zázemí.

Vstupní chodba s šatnou nás vede do prostoru kuchyně, který je možné uchopit a realizovat dle svých představ. Vedle kuchyně se nachází obývací pokoj s krbovými kamny a z obývacího pokoje je také přístup na balkón, kde si můžete vychutnávat krásné výhledy do okolní přírody.

V horním patře se nachází tři prostorné ložnice, které nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Součástí patra je také velká elegantní koupelna s působivým designem. A ve štítu domu oceníte překrásnou půdu, jež nabízí další možnosti využití prostoru.

Nemovitost je vybavena moderními detaily, které zajišťují pohodlí a komfort bydlení. Střecha je kryta plastovým šindelem značky Eureko s 30-ti letou zárukou. Okna a všechny venkovní dveře jsou vyrobeny z kvalitního českého materiálu značky Rehau. Pro vytápění je zde elektrokotel - po celé spodní obytné ploše domu řešeno podlahovým vytápěním, v patře pak radiátory. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Nemovitost má vlastní čističku a studnu, což je velkým přínosem pro udržitelnost a úsporu nákladů na provoz.

Tato novostavba je obklopena klidem a přírodou a přesto je ve velmi dobré dostupnosti občanské vybavenosti. V okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně škol, školek, obchodů a veřejné dopravy.

V případě zájmu o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení spojení klidu, luxusu a krásy přírody.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right