Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
1 hlas

43 836 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 179 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické, Ústřední - elektrické
ID nemovitosti 386636
Plocha obytná 255 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 237 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi velice zajímavý a nevšední rodinný dům s krásnou zahradou a bazénem ve Skalici u České Lípy v Libereckém kraji. Skalice se nachází mezi Novým Borem a Českou Lípou přibližně 90 km severně od Prahy. Obec leží v údolí pod Skalickým vrchem a Chotovickým vrchem podél potoků Šporka a Okrouhlický.

Samotné místo je vhodné pro zájemce hledající klidné bydlení či místo pro rekreaci s již hotovou zahradou, která nabídne klid a pohodu v soukromí, dostatek zeleně a komfort vyhřívaného a zastřešeného bazénu. Tento dům má své jedinečné kouzlo, pozitivní energii a duši. Je dokonalým spojením pohodlí a elegance, ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v příjemném prostředí.

Dům byl primárně koncipován pro trvalé bydlení, mohl by však případně být využíván i k rekreačním účelům. Nachází se na klidném místě v jižní části Skalice pod Skalickým vrchem asi 7 km od Č. Lípy i N. Boru. Cesta z Prahy sem potrvá asi hodinu a 20 minut.

Jedná se o dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům členitého půdorysu, který byl postaven v roce 1996. V udržované zahradě je zastřešený bazén navazující na terasu u domu. Celá tato část vytváří příjemný prostor pro relaxaci i zábavu s dostatkem soukromí.
Architektonicky velice zajímavý dům s cihlovým obkladem je ideální pro rodiny hledající klidný domov. Nemovitost nabízí velkorysý obývací a jídelní prostor, vhodně umístěnou kuchyň s okny a vstupem na terasu, 3 ložnice, 2 koupelny, velká okna pro dostatek denního světla, komfortní terasu vhodnou pro odpočinek i zábavu, 2 garáže a technické zázemí v suterénu domu. Dům je obklopen nádhernou zahradou, která udělá radost jak dospělým tak i dětem, jelikož vytváří prostor pro relaxaci, rozjímání i hry. Celková výměra pozemku je 1.447 m2.

Půdorysné dispozice domu jsou patrné z přiložených vizualizací a zároveň si můžete celý dům projít prostřednictvím 3D Virtuální prohlídky.

Vytápění je řešeno krbem v obývací části v přízemí, ostatní místnosti jsou vytápěny el. přímotopy. Do budoucna je tedy ke zvážení případná úprava systému vytápění. Ohřev TUV elektřinou.

K dispozici je rovněž venkovní krb, posezení pod zakrytou částí terasy s výhledem do zahrady a k bazénu, prostor pro vinný sklípek, dětský dřevěný domek, prameny s vodou či zeleninové a bylinkové záhonky za domem.

V obci se nachází mateřská škola a základní devítiletá škola, pošta, obecní knihovna, fotbalové a multifunkční hřiště. Najdete zde Sbor dobrovolných hasičů, Sportovní klub, Střelecký klub, Rybářský spolek, Cyklistické sdružení, ale také Oboru daňčí a jelení zvěře.

Pokud hledáte atraktivní a nevšední dům pro bydlení či rekreaci v oblasti Českolipska, pak věřím, že Vás tato nabídka zaujme. Ozvěte se nám a domluvíme se na dalším postupu případně na osobním setkání ve Skalici u České Lípy. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny. V případě potřeby zajištění financování nabízíme individuální přístup a možnost získání úvěrových prostředků.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
zobrazit telefon