Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně provize a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vlasta Dočekalová

18 660 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 80958
Plocha pozemku 1 172 m²
Elektřina 110 V
Balkóny Terasa
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 206 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji Českého Švýcarska v  klidné, okrajové  části  Šluknova  -Císařský.Tento dům s číslem popisným je ideální volbou pro ty, kteří si přejí klidný únik do přírody nebo hledají trvalé bydlení s půvabem venkovského života.

Tento malebný dům má svou dlohou historii, pochází totiž z roku 1881. Díky péči předchozích vlastníků zde jsou zachovány  i původní prvky stavby jako břidlicová střecha, přiznané trámy v domě, původní  posuvné okenice v obývacím pokoji, vše  zdobené vyřezávanými drážkami, velký krb nebo kachlová kamna. Velkou raritou tohoto domu je studánka s pitnou vodou přímo ve sklepě domu.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyně s kachlovými kamny, koupelna s vanou a chodba se schodištěm do sklepa, dále dalším schodištěm do prvního patra a do zadní části domu, kde se nachází WC, úložné prostory, dílna, sklad na dřevo nebo uhlí s vraty přímo do ulice a také vchod na zadní terasu u domu a zahradu. V horní části domu je vstupní menší obývací pokoj, dále společenská místnost a další 2 samostatné ložnice a prostorná chodba, kde je možné vybudovat další pokoj. Ve štítu se nachází ještě další malá půdička využívaná  jako úložný prostor. Dům má ústřední topení s kotlem na dřevo, ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. Voda je ze studánky, odpad je vedený do septiku.

Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 1.172 m2, zastavěná plocha je 447m2, zbytek je zahrada. K zahradě jsou připojeny a využívány na základě nájemní smlouvy  ještě další pozemky ve vlastnictví obce o celkové výměře cca 700 m2. Tyto pozemky je možné od obce odkoupit nebo si je dále pronajímat. Uprostřed zahrady protéká potůček zajišťující závlahu i uprostřed parného léta. Dále je zde ohniště, venkovní krb a posezení. V pravé části zahrady se nachází ještě další přístřešek na dřevo. Více info na https://abareal.cz/prodej-domu-cisarsky-sluknov. Díky svému unikátnímu charakteru a poloze v klidném prostředí nabízí ideální prostor nejen pro rodinné bydlení, ale také pro odpočinek a relaxaci.

Okolí domu je obklopeno nádhernou přírodou Šluknovského výběžku, což poskytuje nekonečné možnosti pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity. Pro milovníky klidu a pohody je tato lokalita jako stvořená pro trávení chvil s rodinnou v srdci přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vlasta Dočekalová
Vlasta Dočekalová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vlasta Dočekalová
Vlasta Dočekalová
zobrazit telefon