Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Nováková

11 026 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 280 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 391575
Plocha pozemku 313 m²
Plocha zastavěná 229 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 8 dny
Plocha obytná 280 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům s neomezeným potenciálem pro investory. Dům se nachází na polosamotě v obci Světec, na adrese Ulice Lota Marie č. p. 44, okrese Teplice. Dům má opravdu prostorný pozemek s možností parkování 11-12 osobních automobilů.

Dům disponuje 3 byty. V 1.NP se nachází byt 3+1, který se využívá jako sklad na dřevo a kotelna, v 2. NP se nachází 2 x byt 2+1, s výměrou 70 m2, každý byt má svou koupelnu a WC. Jeden z bytů je možno ihned používat. Dům má plně funkční vytápění, stejně tak elektřinu, vodu a odpady. Nemovitost by mohla být využita jako ubytovací zařízení pro stavební dělníky, nedaleko se nachází elektrárna, chemička, a další závody, které stále své podniky rozšiřují. Nemovitost by mohla sloužit i jako bytový dům nebo komerční prostory pro firmu s možností bezproblémového parkování.

Celková zastavěná plocha činí 229m², užitná plocha nabízí 280m² a pozemek se rozkládá na 1.472 m². Nemovitost je částečně vybavena, disponuje sklepem o rozloze 20m², garáží pro jedno vozidlo a parkovacími místy pro minimálně 12 automobilů. Odpadové hospodaření je zajištěno septikem a jímkou.

Dům je napojen na dálkový vodovod a elektřinu s napětím 230 V. Ohřev je možný pomocí lokálních zdrojů tuhých paliv či elektrické energie. Materiál vozovky zahrnuje asfalt, zpevněnou plochu a štěrk. Výhodou je dostupnost dopravy ve formě vlaku, dálnice, MHD a autobusu, což zajišťuje snadný přístup k nemovitosti.

Tato investiční příležitost nabízí široké spektrum možností využití, včetně pronájmu a dalšího vývoje. S výhodnou polohou a potenciálem pro zhodnocení investice se jedná o atraktivní nabídku pro investory hledající stabilní návratnost. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Nováková
Jana Nováková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Nováková
Jana Nováková
zobrazit telefon