Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

25 234 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 187 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 147 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1953
Plocha pozemku 386 m²
Plocha zastavěná 141 m²

Popis nemovitosti

Hledáte příjemné bydlení pro celou Vaši rodinu? Novější rodinný dům ve Vroutku u Podbořan vyniká velmi dobrým stavem, kompletností zázemí a je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Tato nemovitost je díky své velikosti 5+1 s potenciálem 6+1 způsobilá též ke dvougeneračnímu bydlení, případně propojení bydlení s vlastní kanceláří. Dispoziční uspořádáním domu nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Pro vícegenerační užívání lze stávající užitnou plochu domu, která činí cca 147 m2, skvěle navýšit o další nevyužívané prostory domu (39 m2 - využívané jako odkladový podkrovní prostor). Ve 2.NP existuje příprava rozvodů pro případnou potřebu realizace druhé koupelny nebo kuchyně. Není to užasné?

V přízemí domu nalezneme vybavenou kuchyň, ložnici, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu, dále prostorný obývací pokoj, odkud můžete vstoupit do zastřešené terasy a zadní části pozemku. Na funkčnosti prostoru přízemí přidává skladovací potravinová komora, teplovzdušný krb s výduchy do dalších místností a do patra, zabudované venkovní rolety. Ze středové chodby přízemí se schodištěm dostaneme do dalších 4 samostatných podkrovních pokojů, jenž jsou jednotlivě přístupny z menší haly. Dva jsou zařízeny jako studentské, další je využíván jako šatna a poslední pokoj je již zmíněný půdní prostor, nyní sloužícím k odkládání věcí. Jeho další využití je už na novém majiteli např. jako herna, garsonka, kancelář, posilovna, atd.

Do menší relaxační zadní části zahrady, situované za domem, lze vstoupit balkonovými dveřmi z obývacího pokoje, a to přes prostornou zastřešenou venkovní terasu. Zadní část pozemku je uzpůsobena pro společné rodinné chvíle, sezónně je zde vířivka, zázemí sloužící pro grilování, či práci okolo domu, vlastní studna a přístavky na dřevo. Klid v okolí zaručuje také výborná lokalita v okrajové části obce, která je zcela mimo rušný provoz.

Použité materiály: topení – měď; podlahy betonové, dlažba v koupelně, chodbě a v kuchyni; dveře - masiv; okna - izolačním dvojsklem a venkovními roletami; střešní krytina -Bramac; nosné zdivo - izolační porotherm + polystyrenová izolace.
Vytápění plynový kotlem, Ohřev TUV - kombinace plyn, elektřina.

V dochodí blízkosti centrum obce a veškerá občanská vybavenost, např. mateřská a základní škola, obchod s potravinami, pošta, restaurace, menší lékařské středisko. Dětské hřiště 50 m, Vroutek je obklopen několika lesními plochami a množstvím cest a nedávno vytvořených cyklostezek, po nichž se dostanete až do Valče, Lubence, Krásného Dvora, Podbořan, Kryr. 7 km vzdálené město Podbořany nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně nemocnice. Vzdálenost napojení na dálnici D6 je pouhých 10 km. Tato rodinná nemovitost nabízí ideální prostředí pro šťastný rodinný život plný bezpečí, pohodlí a zábavy. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
(Energetický štítek je v přípravě.)

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jarmila Gerstenhöferová
Bc. Jarmila Gerstenhöferová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jarmila Gerstenhöferová
Bc. Jarmila Gerstenhöferová
zobrazit telefon