Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
FARAON reality

93 089 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 1 541 m²
Plocha zastavěná 1 350 m²
ID nemovitosti HMA1672-0001
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 1 350 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 1 350 m²
Plocha užitná 1 350 m²

Popis nemovitosti

Prodej samostatně stojící historické vily (zkolaudovaného jako průmyslový objekt) s parkovací zpevněnou plochou před domem (minimálně pro deset aut) na vlastním pozemku v Klášterci nad Ohří. Okolí v malebné poklidné oblasti mezi Krušnými a Doupovskými horami v severozápadních Čechách. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Město Klášterec nad Ohří se může pyšnit novým a moderním lázeňským areálem Evženie, který prošel od 90. let rozsáhlou rekonstrukcí. V bezbariérovém areálu nalezneme lázeňský dům Evženie, lázeňský penzion, restauraci, kavárnu, stáčírny minerálních vod, promenádu s dřevěnou kolonádou, turistické informační centrum, lázeňský park a tenisový klub.

Lázně léčí nemoci cévního ústrojí, močových cest a nemoci spojené s poruchami metabolizmu cukrů a tuků. Minerální koupele mají mimořádný účinek na degenerativní onemocnění pohybového aparátu a fungují jako prevence kardiovaskulárních chorob.

Dispozici objektu tvoří dvě podlaží, velká půda s možností rozšíření obytné, komerční plochy a podsklepení poloviny domu.
V roce 2009 byla nemovitost nabyta současnými majiteli a v letech 2010-2012 prošla částečnou rekonstrukcí. V suterénu budovy jsou umístěny sklady a je zde viditelná zvýšená vlhkost obvodového zdiva. První nadzemní podlaží je v původním stavu cca ze 70. let, zde jsou umístěny sklady, z levé části budovy přistavěna garáž. Druhé nadzemní podlaží prošlo v letech 2010-2012 výraznější rekonstrukcí a je v lepším stavebně technickém stavu. Toto podlaží je v současné době nevyužíváno, ale dříve sloužilo jako kanceláře a reprezentativní prostory společnosti.

Objekt je připojen na všechny inženýrské sítě a je ve standardním vybavení i provedení. Stavebně technický stav je průměrný, se základní údržbou.

Objekt je určen k částečné renovaci a z tohoto důvodu nabízí širší spektrum využití a mnoho variant budoucího řešení. Vila je vhodná pro vybudování luxusního rodinného sídla, nebo pro reprezentativní sídlo firmy. Možnost využití léčebného ústavu s následnou péči pro seniory v klidném prostředí na severozápadě Čech.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA1672-0001.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon