Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 440 000 Kč

D

Méně úsporná

  • konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Milfajt

82 444 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 154 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
ID nemovitosti 6491
Plocha pozemku 735 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 287 m²

Popis nemovitosti

Představím vám dům, který je synonymem poctivé práce, nadčasovosti a zkrátka je to ten dům s duší.
Dům nabídne 2 bytové jednotky (4+1, 2+1) v naprosto perfektním stavu, suterén připravený pro kanceláře / wellness, krásnou zahradu, venkovní sezení i prostornou garáž.
Najdete tu vše co pro život potřebujete.

Historie domu se píše od roku 1929, kdy byl postaven, od té doby si dům zachoval původní vzhled. Finální podoba domu byla dokončena současnou majitelkou. Se vší pečlivostí a poctivostí stavěla dům na zbytek svého života. Proto se tu nikde nešetřilo. Dlouho jsem neviděl tak pečlivě provedený dům. Namátkou zmíním nové unikátní schodiště s osvětlením, skleněné příčky a dveře, dubové dřevěné podlahy, nebo do detailu promyšlená kuchyně. Celému domu vládne nadčasová kombinace bílé barvy, dřevěných povrchů a skla. Jen co vstoupíte do vstupní haly, pochopíte proč má tento dům duši.

Hala je pomyslným rozcestím po domě.
V přízemí je bytová jednotka 2+1 (cca 54 m2), která je nyní využívána jako kanceláře. Snadnou úpravou jde vytvořit naprosto oddělený byt, stejně tak tu byla naplánována ordinace.
V prvním patře a podkroví je hlavní byt (cca 130 m2) o dispozici 4+1 s prostornou halou, šatnou, komorou, 2 koupelnami a balkónem. Fantastické místo pro rodinný život s chytře řešeným rozvržením. V podkroví jsou 2 samostatné ložnice, koupelna a šatna, ideální podlaží pro vaše děti. V prvním patře vás ohromí vstupní hala propojená do schodiště, která slouží jako jídelna. Ta je propojena jak do ložnice, obývacího pokoje tak kuchyně. Obývací pokoj s kuchyní jsou propojené, tak aby rodina byla stále spolu. Hra světel, průhledů domem a sladěný interiér si mě naprosto získal. Věřím, že stejně okouzlí i vás. Jedna zajímavost závěrem, v domě je celkem 5 toalet - každá koupelna + 2 toalety v hlavním schodišti, tak jak bylo dříve zvykem.

Dům je z celé části podsklepen a majitelka suterén uvedla do skvělé stavu. Aktuálně je připraven na vybudování vlastního wellness, kanceláří, skladů nebo třeba tělocvičny. V suterénu je příprava na kuchyňskou linku, přípojku pračky, infrasaunu atd. Zároveň jsou tu 2 plynové kotle, kterými je dům vytápěn a řeší ohřev vody.

Zahrada je připravena na realizaci vaší snové zahrady. Udržovaná a zatravněná, jak ji osázíte už bude váš projekt.
V zahradě je garáž cca 9x3,5 vhodná pro automobil + prostor pro zahradní vybavení. Na garáž navazuje venkovní kryté posezení za domem, které nabízí příjemné soukromí.

Dům najdete v Husitské ulici v Liberci, klidná lokalita uprostřed rodinných vilek, která nabídne pěší dostupnost školy, školky, marketu, MHD. Zároveň jste za pár minut na Ještědu nebo na rychlostním průtahu Libercem. Strategicky se jedná o velmi praktické místo k bydlení.

O tom všem co píšu se nejlépe přesvědčíte na prohlídce. Dům jako je ten v Husitské ulici je zkrátka potřeba zažít a užít si ho. To společně zvládneme na prohlídce.
Neváhejte mě kontaktovat a budu se na vás těšit při prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon