Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 390 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alex Csizmár

358 630 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 430 m²
ID nemovitosti 77491
Plocha pozemku 1 503 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 430 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Marbella? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Tato nedávno zrekonstruovaná vila od renomovaného architekta Ismaela Méridy se nachází v exkluzivní urbanizaci Paraiso Alto v Benahavisu v Malaze a nabízí jedinečný zážitek z bydlení. Tato nemovitost se může pochlubit šesti dvoulůžkovými ložnicemi a šesti koupelnami, velkorysou zastavěnou plochou 430 m² a další terasou o rozloze 305 m², to vše na pozemku o rozloze 1 503 m². Vila, která je stylově a vkusně zařízena, se dodává na klíč a je připravena k okamžitému nastěhování.
Každá ze šesti dvoulůžkových ložnic má vlastní terasu s úchvatným panoramatickým výhledem na hory, golfové hřiště a moře. Koupelny jsou nádherně řešené, s prvotřídními keramickými podlahami a vysoce kvalitním vybavením. Součástí nemovitosti je také toaleta pro hosty pro větší pohodlí. Otevřená kuchyň je plně vybavena vysoce kvalitními spotřebiči Siemens a má průhledný krb, který plynule přechází do obývacího prostoru. Stejně působivý je i venkovní prostor s upravenou soukromou zahradou a nedotčeným soukromým bazénem. Plně vybavená venkovní kuchyně s grilem je ideální pro zábavu. K dalším prvkům patří podlahové vytápění v obytných prostorách a koupelnách, klimatizace v celém objektu, dvojitá okna a dostatek úložných prostor. Vila je ve vynikajícím stavu, nedávno byla zrekonstruována a zrenovována podle nejvyšších standardů.
Vila se nachází pouhých 15 minut jízdy autem od Puerto Banus a v pěší vzdálenosti od všech nezbytných zařízení, včetně supermarketů, vyhlášených restaurací a barů, obchodů, golfových hřišť a pětihvězdičkových hotelů. Nemovitost se také nachází v pohodlné blízkosti moře, pláže, města, přístavu a škol, což z ní činí ideální rezidenci pro ty, kteří hledají luxus a pohodlí na pobřeží Costa del Sol.

Prodejní cena nemovitosti je 3.390.000 Eur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon