Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Podíl 1/2 nemovitosti
  • Cena je uvedena za podíl 1/2 na nemovitostech.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominika Kornová

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Lokální - elektrické, Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 920 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Plocha celková 4 677 m²
Plocha zastavěná 790 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 390939
Plocha pozemku 790 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme jedinečnou příležitost k investici do historické zemědělské usedlosti v malebné obci Písečná u Dobranova, která se nachází na krásném místě na samotě, pouhých 6 km od města Česká Lípa. Tato usedlost je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné útočiště s širokými možnostmi využití.

Usedlost se pyšní uzavřeným a zpevněným dvorem, který je obklopen stodolami a množstvím prostorů vhodných pro různé účely. Ať už máte zájem o chov hospodářských zvířat, zemědělskou výrobu, agroturistiku nebo jiné podnikatelské aktivity, tato nemovitost vám poskytne vše, co potřebujete.

V hlavní budově se nachází byt 2+1 v přízemí a prostorný byt 3+kk o velikosti cca 120 m2 v prvním patře, který prošel částečnou rekonstrukcí a v současnosti jej obývá majitelka prodávaného podílu. První patro navíc nabízí prostor bývalého špýcharu s další místností a chodbou, kde je možnost zvětšení bytu o dalších nejméně 100 m2. Půda se přímo nabízí k vybudování prostorné půdní vestavby, čímž by se kapacita ubytování mohla ještě více rozšířit.

V přízemí hlavní budovy se kromě bytu nachází také prostorná klenbová chodba, která je vybavena špajzem a vstupem do sklepa. Ze dvora je dále vstup do velké klenbové stáje, která je dnes využívána jako garáž. Vedlejší stodola nabízí několik chlévů, seník, průjezd z hlavní komunikace a další garáž. Ke stodole přiléhá další prostor, který je možné využít ke skladování či různým záměrům.
Kromě toho se na pozemku nachází další budova, kde je kuchyňka a jsou zde instalována krbová kamna. Slouží jako útulné místo k posezení s přáteli a je ideální pro pořádání rodinných oslav.
Nemovitost je napojena na vodovod a má vlastní studnu. Odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je zajištěno ústředním kotlem na tuhá paliva, kdy je možnost vytápět oba byty zároveň, či pouze horní byt. Spodní byt je možné vytápět klimatizací či elektrickým kotlem.
Celková rozloha pozemku s budovami a dvorem činí 2109 m2 a přilehlý pozemek má výměru 2568 m2. Oba pozemky jsou v územním plánu vedené jako plochy výroby s malou zátěží. Tato nemovitost je skutečným klenotem pro ty, kteří hledají klidné místo s možností podnikání v oblasti zemědělství, chovu zvířat nebo agroturistiky.
Písečná je malá vesnice, část okresního města Česká Lípa, nacházející se asi 3,5 km na severovýchod od České Lípy.
Nedaleko obce se nachází turistické cíle, jako je skalní hrad Sloup v Čechách, lesní divadlo, golfové hřiště a další. Přímo kolem nemovitosti prochází cyklostezka. Houbaření v přilehlých lesích je skvělý způsob, jak strávit volný čas a pokud máte rádi vodní radovánky, nedaleké rybníky nabízejí ideální podmínky pro koupání.
Velkou výhodou je také autobusová zastávka hned vedle domu, kde staví autobus z České Lípy do Nového Boru a zpět. Spojení je možné každou hodinu.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře. Těším se na vaši návštěvu a ráda vám představím všechny možnosti, které tato jedinečná usedlost nabízí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
zobrazit telefon