Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + parkovací stání 1.200,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 2.600,- Kč + elektřina + int
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vendula Hanusová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení včera
Plocha pozemku 40 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 40 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 13412
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 37 m²

Popis nemovitosti

Chcete to mít blízko do centra města Brna, ale zároveň i do přírody? Ponava je městská čtvrť rozkládající se severně od centra města a je součástí samosprávné městské části Brno – Královo Pole. Aktuálně Vám nabízím k pronájmu byt v novostavbě v dispozici 1+kk s balkonem i garážovým parkovacím stáním, a to na ulici Střední v rezidenčním projektu Ponava City!

Bytová jednotka o výměře 37,1 metrů čtverečních se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby z konce roku 2023 (dva výtahy jsou samozřejmostí). Byt se skládá z předsíně o výměře 6,9 metrů čtverečních, ze které se dostaneme do obytné části o výměře 22,6 metrů čtverečních, která je zařízena kuchyňskou linkou s elektrickou troubou, dvouplotýnkovou indukční varnou deskou a digestoří (další spotřebiče nebudou součástí nájmu). Z obytné části je přístupný balkon o výměře 3,2 metrů čtverečních. Koupelna je přístupná z chodby a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, skříňkou se zrcadlem a přípojkou na pračku. Dostatek místa na sušičku je samozřejmostí. WC je v koupelně. Byt se pronajímá jako nezařízený, tudíž si jej můžete vybavit podle svých vlastních představ. Garážové parkovací stání pro jedno auto (není podmínkou nájmu) je v 1. PP.

Měsíční nájem činí 14.000,- Kč + parkovací stání 1.200,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 2.600,- Kč + elektřina + internet si Nájemce řeší sám po vlastní ose. Požaduje se vratná jistota ve výši dvou měsíčních nájmů, tj. 33.200,- Kč. Provize za zprostředkování je 14.000,- Kč + DPH 21 %. Byt je k nastěhování od 01. listopadu 2024.

Čtvrť má výrazně městský charakter, prochází tudy Štefánikova třída, po které je zajištěn tramvajový provoz linek 1 a 6 mezi centrem města a čtvrtěmi Královo Pole, Medlánky a Řečkovice. Ulice Sportovní směřuje z centra města na sever, kde později navazuje na komunikaci I/43 směřující na Svitavy. Díky tomu má tato městská část vynikající dopravní i občanskou vybavenost. Blízko je vše – NC Královo Pole, největší brněnský park Lužánky, plavecký stadion, hokejové haly, kavárny i podniky směrem do centra města.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vendula Hanusová
Vendula Hanusová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vendula Hanusová
Vendula Hanusová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti