Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 200 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Voda - osoba 780,- Kč , plyn a elektřina na nájemníka, Osvětlení chodba 50,- Kč.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²
ID nemovitosti 646895
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 58 m²
Datum vložení před 3 dny
Plocha celková 58 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu byt 2+1 o rozloze 58 m2 v přízemí bytového domu v Bystřanech. Byt se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra města.
Dispozice bytu: obývací pokoj, ložnice, kuchyně s kuchyňskou linkou, koupelna, koupelna s touhletou a sprchovým koutem, předsíň. V pokojích a kuchyni je pračka a nové linoleum a v koupelně a wc - dlažba. Ohřev teplé vody je elektrický. Vytápění je plynové. K bytu náleží sklep. Parkování je u domu. V místě je veškerá občanská vybavenost - mateřská i základní škola, sportoviště, obchody, restaurace i lékaři. Výborná dopravní dostupnost do Teplic. K dispozici je také prostorná zahrada a terasa, kde si můžete vychutnat klid a relaxovat. K dispozici je také sklep.
Tento útulný byt v Bystřanech je skvělou nabídkou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s veškerým komfortem.
Celkový stav objektu je velmi dobrý a byt je volný k nastěhování ihned. Pronájem bytu stojí 8 200,- Kč, Voda - 780,- Kč, Osvětlení chodba - 50,- Kč. Elektřina a plyn se přepisují na nájemníka. Majitel požaduje kauci ve výši 16 400,- Kč. Provize RK.
Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tento útulný byt v Bystřanech je skvělou nabídkou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s veškerým komfortem. Ev. číslo: 646281. Bližší informace Vám sdělí Ing. Markéta Pokrovskij, 728 292 969, janurova-pokrovskij@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Pokrovskij
Ing. Markéta Pokrovskij
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Pokrovskij
Ing. Markéta Pokrovskij
zobrazit telefon