Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 Kč

C

Úsporná

  • vč. parkovacího místa + služby 3.800,-Kč + el. na vlastní smlouvu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Rezlerová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 60 m²
Plocha zastavěná 60 m²
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 60 m²
Patro 1.
ID nemovitosti 459-2980
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 60 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme jedinečnou možnost pronájmu reprezentativního bydlení v centru města Liberce ve zcela novém větším bytě o dispozici 2+kk (60 m2, 2.p.) vč. balkónu (7 m2). Byt je součástí projektu Tiskárna Kristiánov na lukrativní adrese - ul. 8. Března, Liberec. Nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě, disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou
K bytu náleží vlastní parkovací místo v ceně pronájmu, v přízemí domu společná místnost na odložení kol či dětského kočárku.
Byt je velice světlý a slunný (JZ), elegantní interiér je tvořen vstupní chodbou (8.4 m2) s vestavěnou skříní (v přípravě), vzdušnou prostornou obytnou kuchyní (32 m2) se vstupem na balkón. Je zde designová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - indukční varná deska, horkovzdušná trouba, microvlnná trouba, příprava na myčku nádobí (45 cm). Dále je zde prostorná ložnice (13.9 m2), moderní koupelna (4.3 m2) se sprchovým koutem a místem na pračku, samostatná závěsná toaleta (1.3 m2). Vytápění celého bytu je řešeno podlahovým vytápěním v kombinaci s rekuperací. Kvalitní interiérové bezfalcové dveře a vinylové podlahy. Nájemné od 1.9.2024 vč. parkovacího místa - 18.000,-Kč + kompletní služby vč. elektřiny 3.800,-Kč / 2 osoby + internet (ANET optický kabel) na vlastní smlouvu. Vratná kauce 54.000,-Kč.
Velký důraz se u tohoto typu bydlení klade na snížení energetické náročnosti budov. Proto jsou všechny byty vybaveny rekuperací vzduchu a podlahovým topením. Střechy domů budou osazeny fotovoltaickými panely s napojením na bateriové uložiště. V rámci alternativních technologií bude instalována kogenerační jednotka s produkcí elektrické energie a tepla pro vytápění a ohřev teplé vody.
Nazmar nepřijde ani dešťová voda. Areál disponuje dešťovou jímkou, díky které budou v areálu zavlažovány stromy, trávníky a tato voda bude také používána pro splachování toalet v bytech. Cílem výše uvedeného je snížení měsíčních provozních nákladů a ochrana životního prostředí.
Pokud máte o tento typ bydlení zájem, napište prosím něco málo o sobě, ráda vás bytem provedu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Rezlerová
Jana Rezlerová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Rezlerová
Jana Rezlerová
Telefon zobrazit telefon