Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 40 m²
Plocha zastavěná 747 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 40 m²
Patro 6.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 397426
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 40 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dobrý den,
dovolujeme si Vám nabídnout pronájem bytu 2+kk s užitnou plochou 40,6 m2, který se nachází v 6. patře revitalizovaného panelového domu s č. p. 251 v ulici Hamerská v městské části Hamr v Litvínově. Vzhledem k orientaci bytu na jihovýchodní stranu se jedná o velice světlou a teplou nemovitost.

Velikou devízou této nemovitosti je její rekonstruovaný stav a zejména pak jeho plná vybavenost, jak je vidno na přiložených fotografiích. Veškerý nábytek je v neponičeném a čistém stavu, spotřebiče jsou zcela funkční. V celém domě bydlí bezproblémový sousedé, po celý den zde panuje klid a na chodbách je stále čisto. Hned u domu je parkoviště pro větší počet aut, kde pohodlně a kdykoli zaparkujete. Součástí je také sklepní kóje a komora na patře. V domě jsou kabelové rozvody pro připojení k internetu.

Nabízená bytová jednotka sestává ze vstupní chodby s botníkem a skříněmi, ze zděného jádra se samostatnou toaletou a vedlejší koupelnou se sprchovým koutem a pračkou, dále pak z prostorné ložnice se šatními skříněmi a z vedlejšího obývacího pokoje plynule přecházejícího v kuchyňský kout s umístěným jídelním stolem, lednicí s mrazákem a troubou se sklokeramickou varnou deskou. Ve všech místnostech mimo kuchyň je položen koberec, který je v neponičeném stavu. Šatní skříně nabízí dostatek místa pro větší množství oblečení, nábytek v obývacím pokoji je moderního designu.

Měsíční nájemné vč. služeb pro jednu osobu je stanoveno na 8.000,- Kč, další osoba navyšuje nájemné o 700,- Kč jakožto zálohy na vodu. Elektřina bude převedena na nájemníka, a to u spol. Fonergy. Zcela jistě oceníte jejich nízké ceny.
Při podpisu nájemní smlouvy je třeba uhradit kauci ve výši 16.000,- Kč, provizi za zprostředkování v částce 9.680,- Kč a nakonec poměrnou výši nájemného na aktuální měsíc. Celkem tedy cca. 34 tisíce korun. Součástí smluvního vztahu je také nutnost uzavření pojistné smlouvy u renomované pojišťovny.

Pro tuto nemovitost hledáme solidního a bezproblémového nájemníka, kterému na oplátku nabízíme dlouhodobý pronájem. Vyhovující zájemce by měl mít k doložení platnou pracovní smlouvu na dobu neurčitou popřípadě doložitelný dlouhodobý příjem z podnikání, stejně tak nesmí být veden v úpadku, exekuci, nebo na úřadu práce. S ohledem na vybavení a celkový stav nemovitosti nejsou žádoucí domácí mazlíčci. Byt je vhodný nejvýše pro 2 osoby. Možnost trvalého pobytu je samozřejmostí.

Pokud hledáte čistý byt k pronájmu s nižšími měsíčními náklady, oceníte plnou vybavenost bytu, kde stačí pouze „vybalit kufry a bydlet“, oceníte blízkost MHD nebo možnost parkování přímo u domu, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kdykoli kontaktovat, po dohodě Vám tuto nájemní bytovou jednotku mile rád osobně představím. Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
Telefon zobrazit telefon