Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Krůčková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 4 dny
Plocha obytná 62 m²
Patro 1.
Dopravní spojení Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 892911
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 363 m²

Popis nemovitosti

V rámci All inclusive servisu vám nabízíme k pronájmu velice hezký byt v Roudnici nad Labem - v klidné části nedaleko centra města. Byt, o dispozici 3+1 a rozloze 61,6 m2, se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového zrekonstruovaného domu, obklopeného zelení - hned vedle dětského hřiště.
Daná bytová jednotka prošla velmi zdařilou kompletní rekonstrukcí a dispozičně nabízí samostatnou kuchyň, obývací prostor, dva samostatné pokoje, koupelnu spojenou s WC a předsíň. Nabízen je jako částečně vybavený – v kuchyni je nájemcům k dispozici moderní kuchyňská linka, vestavěný elektrický sporák se sklokeramickou deskou a troubou, vestavěná mikrovlnná trouba, nová myčka nádobí. V koupelně je k užívání pračka, sprchový kout, WC a koupelnová skříňka. Obývací prostor je dostatečně prosvětlený, vybavený jídelním kulatým stolem a židlemi, policemi, lihovým krbem a rohovým pracovním stolem. Ložnice je vybavena manželskou postelí, vysokými skříněmi a komodami. Samostatný pokoj, který lze využít jako dětský pokoj nebo pracovnu, je vybaven pracovním stolem a policemi. Na podlahách jsou parkety, plovoucí podlaha a dlažba. Nové radiátory v pokojích jsou vybaveny termostatickými hlavicemi, které zajišťují velmi nízké náklady na topení. Okna jsou plastová se žaluziemi. Do bytu je zaveden vysokorychlostní internet společnosti O2 – v případě zájmu může být smlouva převedena na nájemce. Parkování je bezproblémové přímo před domem.

Byt je volný k nastěhování od 1.9.2024. V případě zájmu kontaktujte naši makléřku a domluvte si nezávaznou prohlídku. Nájem možný pouze bez zvířat.

Nájem: 14.500 Kč
Zálohy na služby: 4.500 Kč (včetně elektřiny)
Vratná kauce majiteli: 25.000 Kč
Provize RK: 14.500 Kč

Město Roudnice nad Labem nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost, ale také několik památek jako je např. Roudnický zámek ze 17. století, kamenný roudnický most, pseudorenesanční radnice, Roudnický hrad apod. Pro milovníky cykloturistiky má město výhodnou pozici díky napojení na páteřní cyklotrasu Labská stezka. Pro letecké nadšence je u Roudnice nad Labem veřejné vnitrostátní letiště, odkud jsou nabízeny vyhlídkové lety.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
zobrazit telefon