Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

26 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Dražan

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 12572
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 78 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám k podnájmu velmi pěkný moderní byt v projektu Letňanské zahrady (od společnosti Central Group) dispozičně řešený jako 3+kk o celkové užitné ploše 77.5m2 s balkonem 11.3m2 a uzamykatelným garážovým stáním 25m2 v rámci objektu. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží domu v ulici Hlučkova v Praze 9 v Letňanech.

Jedná se o velmi světlý byt, který splňuje veškeré požadavky pohodlného bydlení. Byt je podnajímán částečně vybavený (viz. fotodokumentace v prezentaci inzerce). Byt sestává z velkorysého obývacího pokoje s přímým vstupem na balkon, kde si můžete dopřát klid a pohodu při čtení své oblíbené knihy nebo pití kávy. Navíc je z balkonu velmi pěkný výhled do zeleně a na dětské hřiště, tudíž můžete mít své hrající si děti pod dohledem. Dále se zde nachází kuchyňská část s kuchyňskou linkou kompletně vybavenou spotřebiči (myčka, trouba, sklokeramická indukční deska, digestoř a lednice s mrazákem), dva neprůchozí pokoje, koupelna s vanou a podlahovým vytápěním, samostatná toaleta a komora, která vám zajistí dostatek úložného prostoru. V komoře naleznete regály na odkládání věcí a pračku. Další úložný prostor vám poskytnou vestavěné skříně v předsíni a ve zmíněných pokojích. Byt disponuje předokenními stahovacími roletami i vnitřními roletami.

Velkým benefitem této nemovitosti je bezesporu její umístění. Byt se nachází v klidné a zelené části Letňan s výbornou dopravní dostupností MHD do centra, cca 5 minut pěšky od autobusové zastávky Avia Letňany, poté 5 minut autobusem do stanice metro Letňany. Občanská vybavenost je na vysoké úrovni. Školy, školky, pošta, zdravotnické zařízení, plavecký bazén, zimní stadion a OC Letňany nabízející širokou škálu obchodů, kaváren i restaurací. Pro aktivní sportovce se nedaleko bytu nachází lesopark Letňany, který můžete využít pro procházky či ke sportu. Je zde i řada cyklostezek.

Podnájemné činí 26.000,-Kč/měsíčně + platba za služby ve výši 5.500,-Kč/měsíc, elektřina se převádí na nájemce. Kauce činí 35.000,-Kč. Provize pro realitní kancelář je ve výši jednoho nájemného + DPH, tedy 31.460,-Kč.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si podnájemníka dle jeho kritérií a preferencí.

V případě zájmu či dotazů se na nás neváhejte obrátit a budeme se těšit na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Dražan
Petr Dražan
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Dražan
Petr Dražan
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti