Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

58 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti N6260-1
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 118 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nový luxusní byt 4+kk s terasou v Rezidenci Park Nikolajka, který se nachází v klidné části Prahy 5 na Smíchově, nedaleko Malé Strany. Kompletně a vkusně vybavený byt o užitné velikosti 118 m2 je situován ve 3. patře exkluzivní rezidence s výtahem, součástí jsou dvě podzemní garážová stání, která jsou zahrnuta v ceně.

Dispozice tvoří prostornou vstupní halu, veliký obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice, dvě koupelny, oddělenou toaletu a komoru či šatnu. Jedna z koupelen disponuje hydromasážní vanou, druhá je ,,ensuite“ k ložnici a je v ní sprchový kout s toaletou. Kuchyně značky Hanák je plně vybavena moderními vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazákem). Součástí zařízení je i pračka se sušičkou.

Z obývacího pokoje a sousední ložnice je vstup na terasu o velikosti 12 m2, která je orientována na jih a poskytuje nádherný výhled na panorama Prahy. K dispozici je také sklep o velikosti 4 m2. Interiér bytu představují luxusní dřevěné podlahy, v koupelně a na chodbách je dlažba ProCeram a velkoformátové obklady. Zvýšené bezfalcové interiérové dveře, předokenní elektrické žaluzie a vstup do budovy na čip. Bezpečnost zajišťují pohybová čidla, alarm a pancéřované vstupní dveře do bytu Next. Celý komplex ztělesňují prémiové a nákladné materiály nejvyšší kvality. Ve společných prostorách jsou velká dřevěná eurookna s posuvnými francouzskými dveřmi a luxusní dlažba. Fasády rezidence jsou obloženy kamenem.

Novostavba je situována na mimořádně poklidném místě v zeleni a žádané vilové čtvrti s krásnými výhledy na Prahu. Okolí tvoří městská památková zóna a starobylá usedlost Nikolajka. Veškerá občanská vybavenost je v pěší vzdálenosti. Mnoho restaurací, obchodů a kaváren, nedaleko se nachází Francouzské lyceum, nákupní centrum Nový Smíchov a stanice metra B - Anděl. Autobusová zastávka je vzdálena 150 m. V docházkové vzdálenosti je park Santoška, sady Na Skalce a zimní stadion Nikolajka.

K dispozici ihned.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti