Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Nájemné včetně energií 136,-Kč/m2, vratná kauce není, provize RK 136,-Kčm2
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Věra Svobodová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Parkování Parkování na ulici
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 1110
Patro 1.
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 21 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem kanceláří o celkové ploše 282 m2 v 1. a 2. patře budovy v Ústí nad Labem, ul. U Vlečky. Cena za pronajaté prostory včetně podílu společných prostor je 100,- Kč za m2/měsíc. Poplatek za energie je velmi nízký neboť na objektu je instalována FVE, která částečně kryje náklady na energie. Cena za energie (topení, elektřina, voda, TUV) a služby (úklid, likvidace odpadu a správa budovy) činí 36,- Kč/m2/měsíc. I přesto, že tato cena nájmu včetně energií a služeb je extrémně nízká, v případě pronájmu více kanceláří, je možné jednat o dalších případných slevách.
Nejmenší kancelář je o ploše 10,5 m2. Po prohlídce si vyberete, které prostory by byly pro Vás nejvhodnější. Prostory se pronajímají nezařízené, ale po dohodě s pronajímatelem lze vybavení zapůjčit. Sociální zařízení je k dispozici na každém patře, a je možnost využívat stávající vybavenou kuchyňku. V objektu je také malá a velká zasedací místnost, vybavená kvalitní prezentační a telekomunikační technikou. Po dohodě lze zasedací místnost pronajmout.
V ceně není připojení k internetu a ani pevný telefon. Obojí je možné na požádání zřídit u pronajímatele, který sídlí v 1. patře objektu. Objekt je zabezpečený dohledem na pult centrální ochrany. Po dohodě je možnost parkování v areálu pod uzamčením. V budově je osobní výtah. Veškerá občanská vybavenost je v pěším dosahu - obchod, zastávka MHD přímo u objektu, pošta, lékař, restaurace. Dálnice Praha - Drážďany je 5 minut autem. Vratná kauce není požadována. Provize RK je 136,- Kč/m2.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Věra Svobodová
Věra Svobodová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Věra Svobodová
Věra Svobodová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti