Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vladislav Šooš

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Stav nemovitosti Dobrý
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 11-2024N
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 dny

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu komerční prostory o rozloze 86,8 m2, které se nacházejí v přízemí budovy (tzv.Mlíčnák) ve frekventované ulici 17. listopadu, v obci Klášterec nad Ohří. Tyto prostory jsou momentálně zkolaudovány pro gastro účely, avšak gastro není podmínkou pronájmu. Jejich interiér si nájemce může po dohodě s majitelem upravit dle svých požadavků. Ideálním využitím je tedy např. restaurace, kavárna, ordinace, obchodní zastoupení , prodejna nebo taneční studio apod. V této budově se dále nachází provozovna potravin, restaurace a v 1.patře bytové jednotky.

Prostory jsou přístupné z ulice hlavním a zároveň i jediným vchodem. Uvnitř se nachází vetší prostor o rozloze 69,2 m2, rozdělený barovými pulty, které odděluji kuchyň od stravovací části. Dále se zde nachází sociální zázemí, každé s vlastním vchodem (dvě toalety pro ženy, včetně úklidového prostoru a pro muže tři pisoáry a jedna toaleta). Prostor taktéž disponuje chlazeným skladem o velikosti 5,7 m2.

Jsou zde zavedeny přípojky internetu, elektřiny 380V/220V a plynu. Teplo v budově zajišťuje ústřední dálkové vytápění. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen, uvádíme tedy třídu G (mimořádně nehospodárná).

Měsíčný nájem činí 11.000 Kč, minimální záloha za služby (teplá a studená voda, vytápění) činní 1.500 Kč/měs. (výše služeb se stanoví dle typu využití prostoru). Je zde nutné složit vratnou jistotu (kauci) ve výši jednoho nájmu a provizi RK.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vladislav Šooš
Vladislav Šooš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vladislav Šooš
Vladislav Šooš
zobrazit telefon