Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

56 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Miroslav Pokorný

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 409
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před měsícem
Kanalizace Veřejná kanalizace
Stav nemovitosti K rekonstrukci

Popis nemovitosti

V naší nabídce nově naleznete k pronájmu prostory k podnikání ve městě Litoměřice. Jedná se o nebytový prostor v celkové velikosti 400 m2, který lze v budoucnu rozdělit do 2 separátních obchodních jednotek se samostatnými vchody. Prostory k podnikání naleznete na obchodní lokalitě, která je veřejně známá jako Družba.

V současnosti probíhají vyklízecí práce po předchozím nájemníkovi a v dohledné době bude probíhat částečná rekonstrukce interiéru a exteriéru objektu. Obchodní prostory čekají detailní inženýrské úpravy v interiéru, výměna oken či dveří anebo výměna ocelových výkladců za hliníkové.

Měsíční zálohy na teplo a vodu jsou v současnosti nastaveny celkem na 12 000 Kč (10 000 Kč na teplo; 2 000 Kč na vodné a stočné). Elektřinu si nájemník řeší po vlastní ose na vlastní elektroměr. Cena pronájmu činí 140 Kč / m2, celková cena tedy 56 000 Kč. V případě dělení provozovny na dvě části lze cenu samozřejmě upravit dle výměry pronajatého prostoru.

Obchodní prostory budou k dispozici od 1. září 2024. Provize pro realitní makléře činí jeden čistý měsíční nájem. Prohlídky obchodních prostor jsou možné kdykoliv po dohodě s realitním makléřem. V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Miroslav  Pokorný
Mgr. Miroslav Pokorný
Telefon zobrazit telefon