Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Nájemné včetně energií 226,- Kč/m2, vratná kauce - není, provize 226,-Kč/m2
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Věra Svobodová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 1108
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 23 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem ordinací o celkové ploše 127 m2 v přízemí budovy v Ústí nad Labem, ul. U Vlečky. V prostorách dříve působil lékař - gynekolog, obvodní lékařka a masérka. Čisté prostory - gynekolog - 67,24 m2, obvodní lékař - 37,20 m2 a masážní místnost - 37,20 m2. Prostory lze pronajímat samostatně.
Čekárna včetně denní místnosti pro personál a odděleného sociálního zařízení pro pacienty a personál je součástí pronajímaného prostoru. Prostory by bylo možné využít i pro kosmetické nebo vlasové studio. Objekt je využíván jako zdravotnické středisko se samostatným bezbariérovým přístupem z bezplatného parkoviště.
Cena za pronajaté prostory včetně podílu společných prostor činí 190,-Kč/m2/měsíc. Poplatek za energie je velmi nízký, neboť na objektu je instalována FVE, která částečně kryje náklady na energie. Cena za energie a služby činí 36,- Kč/m2/měsíc (voda, teplo, TUV, správa budovy, úklid společných prostor, elektřina, svoz odpadu, zabezpečení budovy). Rovněž je možné jednat o dalších slevách. Ve službách není úklid pronajímaných prostor, připojení k internetu a ani pevný telefon, který je ale možné na požádání zřídit u pronajímatele, který sídlí v I. patře objektu. Objekt je zabezpečený dohledem na pult centrální ochrany.
Možnost parkování je přímo u objektu nebo po dohodě s pronajímatelem lze parkovat v areálu pod uzamčením. Zastávka MHD je přímo před vchodem do objektu. Veškerá občanská vybavenost je v pěším dosahu - obchod, zastávka MHD, pošta, lékař. Dálnice Praha - Drážďany je 5 minut autem. Vratná kauce není požadována. Provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu 226,- Kč/m2.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Věra Svobodová
Věra Svobodová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Věra Svobodová
Věra Svobodová
zobrazit telefon