Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Chantal Elexová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

9 754 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
ID nemovitosti 394485
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Panelová
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 70 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nově vám nabízíme byt je o dispozici 3+1 v druhém patře panelového domu. Byt je o celkové ploše 70 m2, náleží k němu ještě balkón cca 4 m2 a sklepní kóje v suterénu bytového domu cca 2 m2. Byt je po celkové rekonstrukci, která proběhla cca před 5 lety. Jádro bytu je zděné. Pokud by se však někdo do rekonstrukce pustil, tak je zde poměrně velká flexibilita co se týče možné přestavby dispozice jednotky.

Momentálně je dispozice bytu taková, že vstoupíte do předsíně, z níž se dostanete do všech místností. Najdete zde neprůchozí samostatnou ložnici, neprůchozí samostatný dětský pokoj/pracovnu a neprůchozí obývací pokoj s balkónem, na němž si můžete dopřát příjemné posezení. Kuchyně je v moderním stylu a rekonstrukce proběhla přibližně před 4 lety. Byt disponuje samostatnou toaletou a samostatnou koupelnou s vanou, do nichž se dostanete opět z předsíně.

Společenství vlastníků se o dům ukázkově stará, v minulosti zde proběhlo několik rekonstrukcí společných prostor, všechny byty mají plastová okna a fasáda je zateplená. Celý vchod je velice čistý a udržovaný. Vytápění bytu, stejně jako ohřev vody, jsou zajištěny ústřední dálkovou formou. Do domu je bezbariérový přístup moderní rampou.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost. Byt se nachází v klidné ulici Hutnická v Chomutově. V blízkosti bytu je škola, školka a sportovní hala. Za pár minut z bytu jste v Zooparku anebo na cyklostezce, která vede až do centra Chomutova. 2 minuty od bytu je trolejbusová zastávka.

Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se obrátit na makléře nabídky. Budeme se na vás těšit na individuálním termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
90 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Chantal Elexová
Chantal Elexová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti