Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 250 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

5 301 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 24 dny
Plocha pozemku 410 m²
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 76 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 396183
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 410 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v družstevním vlastnictví s lodžií o celkové výměře 76 m², nacházející se ve 3. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu na ulici Zahradní v Chomutově. Tento byt, ideální jak pro rodinné bydlení, tak i pro investici k dalšímu pronajímání, je v původním, avšak zachovalém stavu s umakartovým jádrem. Umožňuje tak okamžité nastěhování , nebo rekonstrukci dle vlastních představ.

Byt nabízí světlý a prostorný interiér, vstoupíme-li do předsíně, zavede nás do tří neprůchozích pokojů, z nichž jeden má přístup na lodžii. Dále volným přechodem do kuchyně s kuchyňskou linkou (vybavenou plynovým sporákem s troubou) a jídelním koutem. Koupelna je samostatná s vanou a umyvadlem. Na toaletu je vstup s předsíně. V chodbě a také v kuchyni je položena plovoucí podlaha, v ostatních pokojích linoleum.

Dům je zateplený s plastovými okny a disponuje výtahem. Vše, co potřebujete, je na dosah ruky – základní a mateřská škola, dětská hřiště, potraviny, kulturní středisko, pošta i restaurace. Na procházky či relaxaci můžete využít nedaleký Kamenný vrch. V centru Chomutova jste za 3 minuty autem, nebo za 14 minut autobusem (zastávka se nachází jen 5 minut chůze od domu).

Chomutov nabízí mnoho možností pro rodinné výlety. Kamencové jezero s čistou vodou a upravenými plážemi je ideální pro letní koupání, Bezručovo údolí zase láká k pěším a cyklistickým výletům. Rodiny s dětmi potěší návštěva Chomutovského zooparku, který je jedním z největších v Česku a zahrnuje i unikátní Medúzárium, a mnoho dalšího. Nedaleko od domu je také skatepark. Když počasí nepřeje, můžete zamířit do Aquasvěta Chomutov.

Měsíční zálohy na služby činí 4.372 Kč včetně fondu oprav (1.846 Kč). K tomu je třeba připočítat náklady na elektřinu aktuálně ve výši 1.200 Kč měsíčně, plyn ve výši 670 Kč čtvrtletně.
Budu se těšit na vaše zavolání, a následnou prohlídku nemovitosti. V případě dalších informací mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti