Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 470 092 Kč

  • 601 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Burian

14 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 5402-2
Plocha celková 5 777 m²
Plocha užitná 5 777 m²
Datum vložení před 10 dny
Plocha pozemku 5 777 m²
Plocha zastavěná 5 777 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 5 777 m²

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi stavební pozemek v obci Vikletice spadající pod město Chbany v okrese Chomutov. K podeji je do výlučného vlastnictví bez spoluvlastníků.

Jeho výměra je 5 777 m2 a dle aktuálního plánu obce se nachází v ploše určené pro budoucí výstavbu individuálního bydlení. Zapsán je na listu vlastnictví 224 pod číslem 282/3 v KÚ Vikletice. Hlavním užitím je výstavba rodinných domů s možným částečným nebytovým využitím. Přípustné je dále například také pro služby jako je zdravotnictví, maloobchod, stravovací a ubytovací sužby, tělovýchovná zařízení apod., které budou v souladu s územním plánem.

Chbany leží v úrodné části chomutovského okresu v blízkosti Ohře, 12,5 km jihovýchodně od Kadaně a zhruba 8 km od Žatce. Parcely leží na okraji obce Vikletice u zpevněné silnice. V současné době jsou vedeny jako orná půda a ostatní plocha. Silnice současně slouží jako cyklostezka Ohře. V blízkosti parcel je autobusová zastávka.

Oblast je turisticky oblíbená převážně pro vodní nádrž Nechranice - jezero s možností koupání. V obci je proto množství rekreačního vyžití. Provozováno je zde několik kempů a autokempů, na břehu vodní nádrže je i veřejná pláž. Vodní plocha v otevřené krajině přesahující plochu 1300 ha je v jarních a podzimních měsících rájem pro jachting, windsurfing i kiteboarding. V létě pak místem pro koupání a samozřejmě skvělým místem pro rybaření. V obci Vikletice lze zakoupit povolenku k lovu ryb.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte kontaktovat našeho zkušeného makléře. Pro účely komunikace jsou níže uvedeny jeho kontaktní údaje. Příležitost jako je tato se neobjevuje často, proto neváhejte a zkontaktujte nás co nejdříve. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Burian
Tomáš Burian
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Burian
Tomáš Burian
Telefon zobrazit telefon