Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 305 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavel Hassman
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

5 534 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 396394
Plocha pozemku 821 m²
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 821 m²
Plocha celková 821 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo, které si přizpůsobíte přesně Vašim představám? Dovolte mi Vám představit tento atraktivní pozemek o rozloze 821 m², který se nachází v malebné a klidné chatové oblasti v bezprostřední blízkosti Nechranické přehrady, ve Vadkovicích.

Tato lokalita je ideálním místem pro výstavbu vaší vysněné rekreační chaty. Pozemek nabízí ideální příležitost pro všechny, kteří touží po úniku z městského shonu a hledají místo, kde mohou trávit volné chvíle v přírodě.

Jednou z velkých výhod tohoto pozemku je možnost napojení na elektřinu, což vám umožní komfortně využívat váš nový rekreační objekt. Co se týče vody, je možné ji zajistit pomocí vlastní studny.

Blízkost Nechranické přehrady je dalším benefitem, který ocení zejména milovníci vodních sportů a rybaření. Přehrada je vyhlášeným rájem pro rybáře, ale také nabízí skvělé možnosti pro koupání, windsurfing či relaxaci na pláži. V letních měsících se přehrada stává centrem volnočasových aktivit, a tak je tento pozemek ideálním místem pro rodinné výlety či setkávání s přáteli.

Územní plán udává tyto možnosti využití:

Hlavní využití:
Pozemky staveb a zařízení pro individuální rodinnou rekreaci, ubytování, vždy bez trvalého bydlení a související dopravní a technické infrastruktury

Podmínky pro prostorové uspořádání:
- U hlavního objektu jsou přípustné pouze sklonité střechy
- % zeleně 70 %
- V případě umísťování novostaveb, dostaveb nebo přestaveb stávajících objektů ve stávající zástavbě se objem a výška zástavby přizpůsobí výškové hladině a objemovému měřítku okolní zástavby.

Pokud již teď přemýšlíte o tom, že právě toto je místo, kde chcete trávit svůj volný čas, zavolejte mi nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Budu se na Vás těšit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavel Hassman
Ing. Pavel Hassman
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavel Hassman
Ing. Pavel Hassman
Telefon zobrazit telefon