Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 895 300 Kč

  • 2 618 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Klára Šídová
1 hlas

12 279 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Plocha celková 1 106 m²
ID nemovitosti 390074
Plocha pozemku 1 106 m²
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 1 106 m²

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi krásný, rovinatý stavební pozemek o výměře 1106 m2 na okraji obce, v již zastavěné části. Pozemek je součástí zastavěného území - plochy smíšené obytné venkovské. Hlavní využití je pro bydlení - rodinné domy. Max. zastavěná plocha hlavním nadzemním objektem může být 300 m2, max. zastavěná plocha vedlejšími objekty 200 m2. Na pozemku je přípojka na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci lze napojit v silnici před pozemkem, o souhlasy dotčených úřadů již je zažádáno.
Na pozemku je vlastní kopaná studna s kvalitní, čistou vodou. Nachází se zde ihned obyvatelná, zateplená stavební buňka, která je uvnitř útulně zrekonstruována a vybavena, k dispozici je i splachovací toaleta. Dále se zde nachází dřevěný zahradní domek pro uložení zahradního náčiní a retro karavan k renovaci.
Pozemek byl původně sadem, některé z dřevin zde zůstaly a nově byl pozemek osázen mnoha dalšími ovocnými i jehličnatými stromy a keři, daří se zde i fíkům. Pozemek je celý den prosluněný, s velmi úrodnou půdou, skýtá tedy dnes velmi vítanou možnost vlastního hospodaření.

Velkým pozitivem zde je to, že již dobře znáte podobu okolních pozemků a budoucí sousedy, nekupujete tak zajíce v pytli.

V obci je vše, na co si vzpomenete, v okolí vyhlášená škola a školka, pošta pár kroků od pozemku, restaurace, obecní úřad, potraviny, řeznictví, železářství, funguje zde svaz dobrovolných hasičů, sokol, včelařský svaz. Lékařská péče 4 km (Kozárovice).

Pozemek je velmi dobře dostupný po nově vznikající rychlostní silnici R4 na Prahu (50 minut), Písek (30 minut), Příbram (15 minut), která bude v tomto roce dokončena jako dálnice D4 a odkloněna mimo doslechovou vzdálenost, vzdušnou čarou do vzdálenosti 1 kilometr.

Objevte kouzlo četných okolních přírodních památek a krajiny. Zvu Vás na prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Klára Šídová
Mgr. Klára Šídová
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Klára Šídová
Mgr. Klára Šídová
zobrazit telefon