Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 767 500 Kč

  • 2 500 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Klára Šídová
1 hlas

24 460 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 2 307 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 391988
Plocha pozemku 2 307 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 2 307 m²

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi krásný pozemek o celkové výměře 2307 m2 na okraji obce, v již zastavěné části. Hledáte klidné sousedy? Pozemek ze dvou stran hlídají pouze daňci, daněly a ovce, které můžete pozorovat při ranní kávě.
Pozemek je možné koupit celý, zároveň je odsouhlaseno rozdělení pozemku na dvě stavební parcely, k dispozici jsou i předběžná stanoviska dotčených orgánů.

Na pozemku se nachází ihned obyvatelná zateplená stavební buňka, která je uvnitř útulně zrekonstruována a vybavena, je zde splachovací toaleta a solární sprcha. Nalezneme zde i zahradní domek pro uložení zahradního náčiní i strojů a karavan v původním stavu, který lze po domluvě také ponechat či odvézt.

Celý pozemek byl původně velmi úrodným sadem, některé z dřevin zde zůstaly a nově byl pozemek osázen mnoha dalšími ovocnými i jehličnatými stromy a keři, daří se zde i fíkům. Pozemek je celý den prosluněný, s velmi úrodnou půdou, skýtá tedy dnes velmi vítanou možnost vlastního hospodaření. Nachází se zde vlastní kopaná studna s dokonale čistou vodou, které byl vždy dostatek pro údržbu celé zahrady.

V obci je vše, na co si vzpomenete, v okolí vyhlášená škola a školka, pošta pár kroků od pozemku, restaurace, obecní úřad, potraviny, řeznictví, železářství, svaz dobrovolných hasičů, sokol, včelařský svaz. Lékařská péče 4 km (Kozárovice).

Pozemek je velmi dobře dostupný po rychlostní silnici R4 na Prahu (50 minut), Písek (30 minut), Příbram (15 minut), která bude na konci letošního roku jako dálnice D4 odkloněna mimo doslechovou vzdálenost, vzdušnou čarou zhruba 1 kilometr. Její nynější přítomnost je tak jen pro nejbližších pár měsíců.

Objevte kouzlo četných okolních přírodních památek a krajiny. Zvu Vás na prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Klára Šídová
Mgr. Klára Šídová
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Klára Šídová
Mgr. Klára Šídová
zobrazit telefon