Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 812 000 Kč

  • včetně provize, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Luprich Lukáš, MRE

45 853 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti N50456
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 802 m²

Popis nemovitosti

Nabídka pro milovníky klidu a přírody, ale zároveň i městského pohodlí! Představuji Vám jedinečný stavební pozemek o výměře 1802 m2, který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Liberce – Horním Hanychově, přímo pod majestátným Ještědem.
Tento rovinatý pozemek se vyznačuje svou výjimečnou polohou a krásným přírodním prostředím. Na kraji pozemku protéká Slunný potok, který dodává místu nezaměnitelné kouzlo a klidnou atmosféru. Pozemek má nyní charakter zahrady, je osázen okrasnými keři a ovocnými stromy, přičemž v okrajové části se tyčí vzrostlé jehličnany. Na pozemku, který je udržovaný, pravidelně sekaný, se nachází zahradní domek/chata, ideální pro odpočinek a relaxaci.
Lokalita Horní Hanychov je známá svou výhodnou polohou – kousek od skiareálu Ještěd, který nabízí celoroční sportovní vyžití. V okolí se nachází zástavba rodinných domů a penzionů, což zajišťuje příjemné a bezpečné sousedství. Přímo u pozemku je průjezdová komunikace ulicí Požárníků, která nabízí snadný přístup k pozemku, a zároveň se v blízkosti nachází konečná stanice tramvaje a centrální parkoviště.
Podle územního plánu je tento pozemek určen pro "BU - bydlení všeobecné, plochy stabilizované". Nabízí se tedy široká škála možností využití – od výstavby rodinných či bytových domů až po hotely či penziony.
Liberec, město pod Ještědem, je nejen městem sportu, s blízkým ski areálem a Jizerskou magistrálou na druhé straně Liberce, ale také městem kultury, které nabízí bohaté společenské a kulturní vyžití. Pozemek se nabízí jako celek, nebo se dá rozdělit na dvě samostatné parcely.
Neváhejte a využijte této příležitosti! Pro více informací a prohlídku pozemku mě kontaktujte. Tento slunný pozemek v srdci Horního Hanychova čeká právě na Vás!
Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypoteční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Luprich Lukáš, MRE
Luprich Lukáš, MRE
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Luprich Lukáš, MRE
Luprich Lukáš, MRE
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti