Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 600 000 Kč

  • 1 280 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Ciešláková

61 918 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Dálnice
ID nemovitosti 888616
Plocha pozemku 11 402 m²
Elektřina 230 V
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 99 m²
Zdroje vody Studna vrtaná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Plocha stavební parcely 1.147 m2 je v územním plánu označena jako bydlení univerzální s 15 % zastavitelností. Z toho 99 m2 je definováno základovou konstrukcí předchozí stavby typu rodinná rekreace. Součástí prodeje jsou ještě 3 pozemky charakterizované jako travní porost, orná půda a ostatní plocha o celkové výměře 10.255 m2. Přípojka elektřiny, voda vlastní, bez kanalizace.

Terén pro stavbu je mírně svažitý a poskytuje pro Liberec typický výhled na dominantu města Ještěd z ne zcela obvyklého úhlu.
Na ploše je znatelný půdorys původního historického stavení, který by mohl definovat základy nového domova. Parcela je z jedné části oddělena rozsáhlým zeleným pásem vlastní louky od ostatní okolní - stále se rozvíjející zástavby.

Městská část Vesec leží na okraji města Liberec v klidné zelené zóně, která je skvělá jako výchozí bod pro aktivity jak volnočasové, tak svou snadnou dostupností je výborná pro bydlení i hospodaření. Ideální je pak v návaznosti na rychlost dojíždění do centra města nebo naopak směrem na Prahu. Pozemek se nachází relativně blízko sjezdu z R10 Liberec-Praha.

Rozsah plochy, blízkost do centra města, stále však v obklopení zelení se jedná o zajímavou příležitost jak pro bydlení, tak investici.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Ciešláková
Michaela Ciešláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Ciešláková
Michaela Ciešláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti